Ano je to zbytecna diskuze ....
1. PC = kvantita. Uz neexistuje kvalita. Stare PC vydrzelo leta. Nove PC vydrzi UPLNE prd (velmi nekvalitni prace a material)
2. Single vs dual = pouze penize. OK. Neumime rychle single (technologie na to nema, mebo proste jen tah na zakaznika), tak zkousime multicore, at to ty debilove kupojou....
3. Optimalizace ?? JSTE NORMALNIProc ? seru na optimalizace !!!! Kup si novou grafiku a procak, my jsme firma, co neumime programovat a nemame cas optimalizovat = PENIZE. Stale jen penize .... HW je tak strasne levny, ze jedine o co jde jsou penize..... Chcete videt jak vypada optimalizace a poradny KUS HW
takto:
a1) poridte si atari falcon a zkuste mrknout na program z roku 1993 a 2006
a2) sezente si Atari 800 a mrknete na hry z roku 1978 a z roku 2006
b) kupte si PS1 nebo PS2 a podivejte se na hry, co vznikaly na zacatku zivota konzole a jak vypadali(ji) na sklonku konzole.
c) nainstalujte si linux a prekompilujte si ho k obrazu svemu ....
Potom se MUZEME bavit o hrach a o optimalizacich .....
4. Jsem neskutecne zhnusen se soucasnym HW .....
a) delal jsem desky MSI = srot
b) OK, delal jsem EPoX = vydrzi 2-3 roky pak se vraci ... (mrtve biosy, vytekle kondenzatory)
c) delam Gigagyte = vypada dobre, ale proc ty nove s P965 je takovy smejd, co se porad porouchava ......
d) AMD topi, Pak netopi, pak topi Intel, pak netopi .... = neni kvalitni HW
Ano, jsem jako Vy, chci to mit vykonne, chci mit to nejlepsi, at se to hybe, at to pocita, ale at mi to do hajzlu chvili vydrzi ....
Atari Falcon jede naplno uz 13 rokem ...
Atari ST jede uz 21 rokem .....
PC menim kazdy pulrok, chci vykon = neni kvalita, neco zhyne ....
Timhle jsem chtel rict jen jedno:
Co je mi po Conroe, nebo dual core, kdyz do jednoho jedineho roka to bude pro vsechny, co tu postovali SROT.
A moje Atari pravdepodobne pobezi a budu na nem pracovat ....