Výsledky 1 až 9 z 9

Téma: ASRock K7N2-RAID nenabehne

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: ASRock K7N2-RAID nenabehne

Zdar všichni. Debata je již sice staršího data, ale pro další zbloudilce, kteří se na tuto stránku dostanou v zoufalé snaze vyřešit svůj problém tu zanechám odkaz. Pokud se Vám stane to co autorovi otázky, pak je to naprosto klasická situace, která mne potkala již třikrát, protože jsem třikrát tuto desku montoval a vždy jsem použil grafickou kartu AGP 4x kompatibilní. (Má "spodek" rozdělený na tři části) Karty AGP 8x, které nejsou kompatibilní z AGP 4x mají spodek rozdělený jen na dvě části. SItuace se dá řešit tak, že vrazíte do PCI slotu jinou grafickou kartu /pokud ji máte k dispozici/ a ta naběhne naprosto hned a v klidu. Jakmile máte obraz, musíte si na jiném PC stáhnout nejnovější BIOS ze stránek výrobce ASRock (vyhledejte přes google "ASRock"). Pak naflashujete nový BIOS a hned potom už můžete vrazit do AGP tu grafiku co nenajela. Běží to pak naprosto v pohodě. Tolik moje osvědčené řešení.

Member Avatar uživatele carrot
    Vliv
    277

Standardní Re: ASRock K7N2-RAID nenabehne

Citace Původně odeslal maaya_cz Zobrazit příspěvek
    Zdar všichni. Debata je již sice staršího data, ale pro další zbloudilce, kteří se na tuto stránku dostanou v zoufalé snaze vyřešit svůj problém tu zanechám odkaz. Pokud se Vám stane to co autorovi otázky, pak je to naprosto klasická situace, která mne potkala již třikrát, protože jsem třikrát tuto desku montoval a vždy jsem použil grafickou kartu AGP 4x kompatibilní. (Má "spodek" rozdělený na tři části) Karty AGP 8x, které nejsou kompatibilní z AGP 4x mají spodek rozdělený jen na dvě části. SItuace se dá řešit tak, že vrazíte do PCI slotu jinou grafickou kartu /pokud ji máte k dispozici/ a ta naběhne naprosto hned a v klidu. Jakmile máte obraz, musíte si na jiném PC stáhnout nejnovější BIOS ze stránek výrobce ASRock (vyhledejte přes google "ASRock"). Pak naflashujete nový BIOS a hned potom už můžete vrazit do AGP tu grafiku co nenajela. Běží to pak naprosto v pohodě. Tolik moje osvědčené řešení.
    Zajímavé řešení, ale nejsem si stopro jitej, zda to je také řešení problému, který jsem popisoval já. Jinak tenhle thread není tak úplně neaktuální, jelikož výše popisovanou desku jsem po dlouhých útrapách vyreklamoval a teď tady již nejaký ten pátek mám vyměněný kus (během té doby jsem kámošovi již sehnal jinou desku).
    Po zapojení té vyměněné desky se k mému zděšení chovala úplně stejně jako ten předchozí kus, ala napadla mě ještě jedna myšlenka a to zkusit do ní vrazit místo Athlona XP s jádrem Palomino a Durona 1100 (jádro nevím), které jsem zkoušel i na předchozím kusu, Athlona XP s jádrem Thoroughbred a světe div se, deska najednou naběhla.
    Mám tedy v současné době podezření, že téhle desce šmakujou jen Athlony od Thoroughbreda výše... Má někdo nebo přímo maaya_cz podobnou zušenost, když je již několikrát instaloval?

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Par dotazu nejen ohledne RAID
    Založil Fraj#r v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 26
    Poslední příspěvek: 06.04.2005, 20:32
  2. Pamete AM1 a doska MSI K7N2 DELTA L nenabehne PC
    Založil sonic315 v sekci fóra Paměti
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 09.07.2004, 10:05
  3. Mount- windows raid disku v LINUXE :(
    Založil wana v sekci fóra Operační systémy na bázi Unixu
    Odpovědí: 8