Výsledky 1 až 22 z 22

Téma: Vhodný subwoofer ke stereo sestavě

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Vhodný subwoofer ke stereo sestavě

myslime to same? spis ne, sipky mas k vstupum pro LR do vyhybky.

ja naopak myslim vstup SUB IN uplne vpravo nahore...kam mam zapojeno ja

tady koukni na manual http://www.behringer.com/05_support/...2092A&lang=ENG kde z recieveru a zesilovacu vytahnes sub primo na mono sub.
    Naposledy upravil uberguru; 25.11.2006 v 10:44.
    Spousta vice ci mene uzitecnych veci a zivot okolo...jdete se projit.

Citace Původně odeslal uberguru Zobrazit příspěvek
    myslime to same? spis ne, sipky mas k vstupum pro LR do vyhybky.
    No samozřejmě že přes výhybku, jak jinak bys chtěl oddělit subbasy od zbytku signálu a ten zbytek zas táhnout do koncáku normálních repro.

Citace Původně odeslal uberguru
    ja naopak myslim vstup SUB IN uplne vpravo nahore...kam mam zapojeno ja
    Jo, jenže já říkal, jak to má zapojit Dismembered, kterej jaksi nemá reciever 5.1 , čili musí signál prohnat tou výhybkou

Citace Původně odeslal uberguru
    tady koukni na manual http://www.behringer.com/05_support/...2092A&lang=ENG kde z recieveru a zesilovacu vytahnes sub primo na mono sub.
    Na žádnej blbej manuál koukat nepotřebuju
    Pašák erda.

az tak tak to se omlouvam...jen aby mel dismembered na konci signal a ne jen vyfiltrovane ticho. Protoze ty vstupy jsou pro aktivni bedny a je to dle mne jen vyhybka. Ale nakonec asi budes mit pravdu protahnout signal do subu a zpet do nada vyuzit vyhybky a vratit to tam NENAPADLO MNE TO., jinak ani ja nemam 5.1reciever pouze stereo. Dokonce u harmana kde byl jak pre a main byly i dva vystupy na sub kde se dal pouzit pouze 1 z nich nebo oba na 2ks subu takze to mne matlo. a rikal sem si, ze staci vyuzit poze jeden preout na monovystup do subu a bylo by podstatne mene kabelovani - 1hybrid na premosteni a jeden kabel na mono SUB in u behringeru.
    Naposledy upravil uberguru; 27.11.2006 v 11:46.

Kluci díky moc oboum za snahu, nakonec to vypadá, že sáhnu po konkurenci a zvolím pravděpodobně Velodyne subwoofer. Přikládám ukázkové foto zadního panelu a prosím o radu, jak bude nejlepší ho připojit. Například mě napadá nejjednodušší varianta v tom, že připojím oba monitory do svorek na subu (speaker level input) a z druhých čtyř svorek (speaker level output) povedu signál do NADa. Nebo bude lepší řešení přes ten preout a main in?
    Přiložené obrázky Přiložené obrázky
    E2140 w/Gemin II, P35-DS3, 2GB Vitesta 800+, 8800GTS 512, Hitachi T7250, Samsung F3 HD502HJ, Logitech G5, Logitech K300, Dell 2209WA, Corsair HX520
    Olympus E-300 + ME-1|ZD 1445|ZD 4015|Auto-Yashinon DX 50/1.7|Pentacon Electric 135/2.8 MC
    Dali 850 Red Line (Seas + Vifa) | Rotel RC-971 | 2x SPV100p+ | Onkyo SE-200 | Paolo speaker cable
    Dell D610 (P-M Sonoma 2.26GHz, 2GB DDR2, 80GB 7.2k, Radeon X300, DVDRW, BT, IrDA, WiFi, 14.1" SXGA+)
    Xbox 360 | 120GB

Citace Původně odeslal Dismembered Zobrazit příspěvek
    Kluci díky moc oboum za snahu, nakonec to vypadá, že sáhnu po konkurenci a zvolím pravděpodobně Velodyne subwoofer. Přikládám ukázkové foto zadního panelu a prosím o radu, jak bude nejlepší ho připojit. Například mě napadá nejjednodušší varianta v tom, že připojím oba monitory do svorek na subu (speaker level input) a z druhých čtyř svorek (speaker level output) povedu signál do NADa. Nebo bude lepší řešení přes ten preout a main in?
    Neprohodils svorky input/output? Myslím, že tak by to šlo, ale připadá mi to celkem neohrabaný. Zapojil bych to přes ty linkáče. Každopádně vyzkoušej obojí a pak si vyber co se ti bude zdát lepší
    Pašák erda.

opet ma na mysli dismembered neco jineho nez kreslis ale to je jedno je z toho tak zamotanej)))) ze nakonec sub nekoupi..))) a koupi si 31P stereo))) jinak samozrejme svorky input a output prohodil..a zaryte se brani vyrobe jakehokoliv kabelu))))

opet ma na mysli dismembered neco jineho nez kreslis
    Opět?
    ale to je jedno je z toho tak zamotanej)))) ze nakonec sub nekoupi..))) a koupi si 31P stereo))) jinak samozrejme svorky input a output prohodil..a zaryte se brani vyrobe jakehokoliv kabelu))))
    Žádnej kabel by vyrábět nemusel, jen by koupil 4 cinch kabely, tak dlouhý aby mu dosáhly od Nadu k subáku, stačí obyč tkaničky za pakatel , nebo lepší rg62 diy. Nic na tom není, tak pro to zvuk něco taky udělejte
    Pašák erda.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání