subac ma monovstup...a dle mne staci z jednoho mustku udelat odbocku smer sub..ale overil bych to.)))) u NADA a jinejch s preckem a mainem to lze...jen 100%ne overit jak))).
subac ma monovstup...a dle mne staci z jednoho mustku udelat odbocku smer sub..ale overil bych to.)))) u NADA a jinejch s preckem a mainem to lze...jen 100%ne overit jak))).
Spousta vice ci mene uzitecnych veci a zivot okolo...jdete se projit.
prosimte vsimni si, ze ma vstup Front LR a vystup Front LR ale to je vetev pro bedny....jinak ma SUB in ala 1x XLR konektor.
myslime to same? spis ne, sipky mas k vstupum pro LR do vyhybky.
ja naopak myslim vstup SUB IN uplne vpravo nahore...kam mam zapojeno ja
tady koukni na manual http://www.behringer.com/05_support/...2092A&lang=ENG kde z recieveru a zesilovacu vytahnes sub primo na mono sub.
Naposledy upravil uberguru; 25.11.2006 v 10:44.
No samozřejmě že přes výhybku, jak jinak bys chtěl oddělit subbasy od zbytku signálu a ten zbytek zas táhnout do koncáku normálních repro.
Jo, jenže já říkal, jak to má zapojit Dismembered, kterej jaksi nemá reciever 5.1 , čili musí signál prohnat tou výhybkouPůvodně odeslal uberguru
Na žádnej blbej manuál koukat nepotřebujuPůvodně odeslal uberguru
![]()
Pašák erda.
az tak tak to se omlouvam...jen aby mel dismembered na konci signal a ne jen vyfiltrovane ticho. Protoze ty vstupy jsou pro aktivni bedny a je to dle mne jen vyhybka. Ale nakonec asi budes mit pravdu protahnout signal do subu a zpet do nada vyuzit vyhybky a vratit to tam NENAPADLO MNE TO., jinak ani ja nemam 5.1reciever pouze stereo. Dokonce u harmana kde byl jak pre a main byly i dva vystupy na sub kde se dal pouzit pouze 1 z nich nebo oba na 2ks subu takze to mne matlo. a rikal sem si, ze staci vyuzit poze jeden preout na monovystup do subu a bylo by podstatne mene kabelovani - 1hybrid na premosteni a jeden kabel na mono SUB in u behringeru.
Naposledy upravil uberguru; 27.11.2006 v 11:46.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)