Výsledky 1 až 25 z 79

Téma: Jaký mini NOTEBOOK? (12-13")

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Jaký mini NOTEBOOK? (12-13")

taky to znáte, že když něco vybíráte, tak večer už chcete zase něco jinýho než ráno? Po tom všem už vím, že nechci 12", minimálně 13". A asi ASUS. Tohle vypadá slušně, co říkáte:
    http://www.asus.as/inshop/scripts/gr...4972&level=930

A nebo 14"
    http://www.asus.as/inshop/scripts/gr...4987&level=854

Citace Původně odeslal bizzon Zobrazit příspěvek
    taky to znáte, že když něco vybíráte, tak večer už Po tom všem už vím, že nechci 12", minimálně 13". A asi ASUS. Tohle vypadá slušně, co říkáte
    Mých 1024x768 (12") je i na delší dívání dost v pohodě, ovšem jestli trváš na větším rozlišení, tak je ta 13tka asi krok správným směrem. 14" už není u mě kompaktní notebook...
    Lenovo X200 | Lenovo Ultrabase | Sennheiser HD 595 | Fujitsu Siemens P19-2 Black | Logitech Internet Navigation Keyboard | Logitech VX Revolution

nemozem si bohuzial pomoct ale Asus pre mna nikdy nebude dobry notas, aj tie co si dal za vela od pohladu nestoja, mozno som zhyckany pravymi znackami a nie azijskym asemblerom
    Sound (Sennheiser HD 580 + Meier Corda Move) just great
    Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
    Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
    Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".

Citace Původně odeslal MadCap Zobrazit příspěvek
    nemozem si bohuzial pomoct ale Asus pre mna nikdy nebude dobry notas, aj tie co si dal za vela od pohladu nestoja, mozno som zhyckany pravymi znackami a nie azijskym asemblerom
    Moje řeč, obzvláště poslední poslední modely s kůží mě nutí smát se vždycky, kdykoliv na ně vidím reklamu v metru.
    Lenovo X200 | Lenovo Ultrabase | Sennheiser HD 595 | Fujitsu Siemens P19-2 Black | Logitech Internet Navigation Keyboard | Logitech VX Revolution

Citace Původně odeslal frelichl Zobrazit příspěvek
    Moje řeč, obzvláště poslední poslední modely s kůží mě nutí smát se vždycky, kdykoliv na ně vidím reklamu v metru.
    btw, ked ti pozeram do podpisu, tak by si mal mat BOLD ten Compaq a nie HP pretoze vsetky moderne "HP" booky su compaq heritage (a este pred compaq firmy Digital, pametnici vedia, kto videl "hinote ultra" pred davnymi rokmi ako take MEGAdelo co to bolo a snad este aj je)
    Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
    Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
    Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".

Citace Původně odeslal MadCap Zobrazit příspěvek
    btw, ked ti pozeram do podpisu, tak by si mal mat BOLD ten Compaq a nie HP pretoze vsetky moderne "HP" booky su compaq heritage (a este pred compaq firmy Digital, pametnici vedia, kto videl "hinote ultra" pred davnymi rokmi ako take MEGAdelo co to bolo a snad este aj je)
    Všude píšou HP Compaq nc4200, tak jsem myslel, že jméno firmy je Hewlett-Packard a označení notebooku "Compaq nc4200".

Nevíš, jestli jde nahradit scroll tlačítko u trackpointu stiskutím obou tlačítek i u mýho notebooku?

neviem, pozri sa v ovladacoch, ale skoro by som tvrdil ze aj hej, pouzival som to .... (v opere)

Všude píšou HP Compaq nc4200, tak jsem myslel, že jméno firmy je Hewlett-Packard a označení notebooku "Compaq nc4200".

Nevíš, jestli jde nahradit scroll tlačítko u trackpointu stiskutím obou tlačítek i u mýho notebooku?
    Na 90% nejde, taky jsem to zkousel
    Ale pokud to chces pro Firefox a jeho otvirani noveho tabu scrollem (stredni mysitko) tak ja to + - ke spokojenosti resim na noteboocich, ktery nemaj stredni tlacitko (prakticky bohuzel vsechny, mimo IBM a meho prastareho Omnibook 6000 atd) a to namapovanim touchpadu na stisk jeho leveho horniho (samo ze muze bejt i jinde, ale po dlouhym zkouseni mi to prijde nejergonomictejsi) okraje.
    Tedy v ovladacich touchpadu zapnu tapzones, levy horni roh trosku roztahnu a prizadim na nej midle button. A da se na to zvyknout, lepsi nez pravy tlacitko a "otevrit odkaz v novem tabu".
    Tedy pokud si tuhle moznost nezkoumal nebo uz nezavrhl
    Dell E6400 (P8400, 4GB RAM, 500GB 7.2k, NVidia Quadro NVS 160M, Wifi, BT, DVDRW, LED WXGA+)
    Dell XPS 1330 Red (T7300, 2GB RAM, 160 GB 7.2k, NVidia GeForce 8400M GS, Wifi, BT, LED WXGA, DVDRW)
    IBM T42 (Dothan M745, 1.5GB RAM, 160GB 5.4k, R9600, Wifi, BT, SXGA+, DVDRW)
    Nikon D90 + MB-D80, Nikon18-200VR, Nikon 80-200/f2.8, Nikon SB-900, Lowepro, Tenba, Kata, ...
    http://www.atty.cz/ - Pražský e-shop a prodejní kancelář e-cigaret

Talking Re: Jaký mini NOTEBOOK? (12-13")

lol, chceš říct, že HP je kvalitativně lepší? Pomineme-li image? U IBM či Dell nepochybuju, ale HP

Nicméně souhlas s tím, že ty modely v kůži jsou fakt na ....

Citace Původně odeslal bizzon Zobrazit příspěvek
    lol, chceš říct, že HP je kvalitativně lepší? Pomineme-li image? U IBM či Dell nepochybuju, ale HP

Nicméně souhlas s tím, že ty modely v kůži jsou fakt na ....
    Ty máš s HP notebookama nějaké špatné zkušenosti? U mě je teda HP o několik tříd výš než Asus.

Ty máš s HP notebookama nějaké špatné zkušenosti? U mě je teda HP o několik tříd výš než Asus.
    Asi tak a rovnez jde dost o vyrobni radu, urcenou urcitymu segmentu zakazniku, treba ve srovnani nc-ckove rady od Compaq HP proti Dellu rady Latitude tak mi vychazi zpracovanim lepe nccka.

Tedy notebooky to chce srovnavat predevsim pro ucel jejich prace a rovnez stejne (podobne drahe) vyrobi rady. Tedy IBM Rko neni Tcko (ikdyz vetsinu soucastek bude mit asi totoznych), Latitude neni Precision, a Ackovej Asus bude skoro stejna hruza (samozrejme vztazeno k cene a zpracovani, aby mne nekdo nenapadl, ze mu hanim jeho notas ) jako levny Acery, zatimco Mko ci Sko uz bych za slusne zpracovanej notas treba povazoval.
    Naposledy upravil tiktak; 08.11.2006 v 10:55.
    Dell E6400 (P8400, 4GB RAM, 500GB 7.2k, NVidia Quadro NVS 160M, Wifi, BT, DVDRW, LED WXGA+)
    Dell XPS 1330 Red (T7300, 2GB RAM, 160 GB 7.2k, NVidia GeForce 8400M GS, Wifi, BT, LED WXGA, DVDRW)
    IBM T42 (Dothan M745, 1.5GB RAM, 160GB 5.4k, R9600, Wifi, BT, SXGA+, DVDRW)
    Nikon D90 + MB-D80, Nikon18-200VR, Nikon 80-200/f2.8, Nikon SB-900, Lowepro, Tenba, Kata, ...
    http://www.atty.cz/ - Pražský e-shop a prodejní kancelář e-cigaret

Já ne, ale kolega si koupil tehdy tuším nx6110, tu nejmenší řadu a byl to děs, příšernej display, hluk, ergonomie klávesnice .... Pak si někde něco přečteš v diskuzi, třeba na CC, kdy ti obchodník na dotaz, jestli si vybrat mezi tím nebo tím řekne, že HP nic moc, nebo v jiné diskuzi ti někdo udělá žebříček

1. IBM
    2. dlouho nic...
    3. DELL
    4. dlouho nic...
    5. SONY, TOSHIBA, ASUS
    6. HP
    7. dlouho nic...
    8. dlouho nic...
    9. ACER, PREMIO, PRESTIGIO a další

(newim, jestli to bylo přesně tak, už jsem to nenašel)

a uděláš si jakejsi subjektivní dojem, že prostě HP nechceš. Což ale neznamená, že u luxusních tříd typu nc4200, to nemůže bejt jinak.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Router na minutu zamrzne
    Založil Rainbow v sekci fóra Operační systémy na bázi Unixu
    Odpovědí: 16
    Poslední příspěvek: 13.04.2007, 11:32
  2. Jaky notebook?
    Založil Koutas v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 8
    Poslední příspěvek: 03.08.2005, 14:35
  3. (07/05) Jaky notebook za cca 30-40k bez dph - idealne HP/IBM
    Založil Camill v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 10.07.2005, 16:52
  4. 02/05 Jaký koupit nový notebook okolo 20tkč bez daně?
    Založil Mil17 v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 04.02.2005, 20:08
  5. V Xserveru nejde net (zatuhne prohlizec) :-(
    Založil dekon v sekci fóra Operační systémy na bázi Unixu
    Odpovědí: 18
    Poslední příspěvek: 02.01.2004, 18:49

Pravidla přispívání