Výsledky 1 až 25 z 79

Téma: Jaký mini NOTEBOOK? (12-13")

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Jaký mini NOTEBOOK? (12-13")

Citace Původně odeslal bizzon Zobrazit příspěvek
    A jakej byl ten HP, dobrý?
    Já mám teď HP nc4200 třetí týden a až na jednu konstrukční vadu (předpokládám, že je to jen u mého kusu, protože v recenzi nic takového nepsali - u klávesy ESC to nějak vrže) jsem dost spokojenej. Optická mechanika mi osobně vůbec nechybí, výdrž na beterie je dost slušná (mám to především na přednášky a následnej film ve vlaku a dostávám se i přes pět hodin) a podle mě vypadá fakt hezky ;).

Citace Původně odeslal MadCap Zobrazit příspěvek
    tak si kup nc2400 ta ma integrovanu mechaniku a za dnesnu dost dobru cenu http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=38340 sa hodne oplati ;)
    Jedinej průser je ten trackpoint, kterej narozdíl od IBM/Lenovo nemá scrollovací tlačítko. Asi to má IBM patentovaný, protože můj nc4200 ho taky nemá :'(.
    Lenovo X200 | Lenovo Ultrabase | Sennheiser HD 595 | Fujitsu Siemens P19-2 Black | Logitech Internet Navigation Keyboard | Logitech VX Revolution

Citace Původně odeslal frelichl Zobrazit příspěvek
    Já mám teď HP nc4200 třetí týden a až na jednu konstrukční vadu (předpokládám, že je to jen u mého kusu, protože v recenzi nic takového nepsali - u klávesy ESC to nějak vrže) jsem dost spokojenej. Optická mechanika mi osobně vůbec nechybí, výdrž na beterie je dost slušná (mám to především na přednášky a následnej film ve vlaku a dostávám se i přes pět hodin) a podle mě vypadá fakt hezky .

Jedinej průser je ten trackpoint, kterej narozdíl od IBM/Lenovo nemá scrollovací tlačítko. Asi to má IBM patentovaný, protože můj nc4200 ho taky nemá :'(.
    to neni o patente ibm ma patentovany trackpoint ale nie tri tlacitka, tie nie su u HP zevraj kvoli comusi z MS (nativny support v XP? neviem, tak som dostal, ale nepametam si to presne) na nc2400 to ale ide aspon simulovat stiskom oboch naraz, da sa na to zvyknut, ale sralo ma to dost (pouzival som nc2400 vramci dlhodobeho testu 4 tyzdne)

BTW> ta hyperextra mobilita uz je na moje gusto prilisna dan za ergonomiu, mal som FSC p1510 (dnes celkom lacny stroj inak) a zaujimave, ale klavesnica uz zufalo mala ... mechanika vovnutri ani omylom, ten stroj bol uzsi ako CD
    Sound (Sennheiser HD 580 + Meier Corda Move) just great
    Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
    Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
    Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".

taky to znáte, že když něco vybíráte, tak večer už chcete zase něco jinýho než ráno? Po tom všem už vím, že nechci 12", minimálně 13". A asi ASUS. Tohle vypadá slušně, co říkáte:
    http://www.asus.as/inshop/scripts/gr...4972&level=930

A nebo 14"
    http://www.asus.as/inshop/scripts/gr...4987&level=854

Citace Původně odeslal bizzon Zobrazit příspěvek
    taky to znáte, že když něco vybíráte, tak večer už Po tom všem už vím, že nechci 12", minimálně 13". A asi ASUS. Tohle vypadá slušně, co říkáte
    Mých 1024x768 (12") je i na delší dívání dost v pohodě, ovšem jestli trváš na větším rozlišení, tak je ta 13tka asi krok správným směrem. 14" už není u mě kompaktní notebook...
    Lenovo X200 | Lenovo Ultrabase | Sennheiser HD 595 | Fujitsu Siemens P19-2 Black | Logitech Internet Navigation Keyboard | Logitech VX Revolution

nemozem si bohuzial pomoct ale Asus pre mna nikdy nebude dobry notas, aj tie co si dal za vela od pohladu nestoja, mozno som zhyckany pravymi znackami a nie azijskym asemblerom
    Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
    Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
    Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".

Citace Původně odeslal MadCap Zobrazit příspěvek
    nemozem si bohuzial pomoct ale Asus pre mna nikdy nebude dobry notas, aj tie co si dal za vela od pohladu nestoja, mozno som zhyckany pravymi znackami a nie azijskym asemblerom
    Moje řeč, obzvláště poslední poslední modely s kůží mě nutí smát se vždycky, kdykoliv na ně vidím reklamu v metru.

Moje řeč, obzvláště poslední poslední modely s kůží mě nutí smát se vždycky, kdykoliv na ně vidím reklamu v metru.
    btw, ked ti pozeram do podpisu, tak by si mal mat BOLD ten Compaq a nie HP pretoze vsetky moderne "HP" booky su compaq heritage (a este pred compaq firmy Digital, pametnici vedia, kto videl "hinote ultra" pred davnymi rokmi ako take MEGAdelo co to bolo a snad este aj je)

Talking Re: Jaký mini NOTEBOOK? (12-13")

lol, chceš říct, že HP je kvalitativně lepší? Pomineme-li image? U IBM či Dell nepochybuju, ale HP

Nicméně souhlas s tím, že ty modely v kůži jsou fakt na ....

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Router na minutu zamrzne
    Založil Rainbow v sekci fóra Operační systémy na bázi Unixu
    Odpovědí: 16
    Poslední příspěvek: 13.04.2007, 12:32
  2. Jaky notebook?
    Založil Koutas v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 8
    Poslední příspěvek: 03.08.2005, 15:35
  3. (07/05) Jaky notebook za cca 30-40k bez dph - idealne HP/IBM
    Založil Camill v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 10.07.2005, 17:52
  4. 02/05 Jaký koupit nový notebook okolo 20tkč bez daně?
    Založil Mil17 v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 04.02.2005, 21:08
  5. V Xserveru nejde net (zatuhne prohlizec) :-(
    Založil dekon v sekci fóra Operační systémy na bázi Unixu
    Odpovědí: 18
    Poslední příspěvek: 02.01.2004, 19:49

Pravidla přispívání