Ja bys se slusne hadal i o tom, ze mas na vetracku prach, chlupy a vlasy, pokud jinak notebook vypada dobre a neni na nem zrovna videt, ze prosel "kamenolomem". Protoze vyrobce ma mit navrzeny layout chlazeni tak, aby se tam podobne castice moc nedostavali a u notebooku je rovnez predpoklad, ze bude pracovat v ruznych prostredich (doma, v praci, venku atd.) Takze argumentace zaprasenyho a zabordelenyho vetracku mi moc nesedi, slusnej servis by ho mel vycistit, i po vycisteni otestovat chlazeni, zda k problemu nedochazi a nasledne ti ho v ramci zarucni opravy predat. Pochybuju, ze si notebook pouzival misto luxu a jezdil s nim po koberci, aby ti vysaval vlasy a chlupy. Tedy tim, ze by jsi prijmul tu skutecnost, ze zaplatis za opravu, protoze jim se nezda, ze by mel byt vetrak po roce provozu zapraseny, zaroven prijimas fakt, ze jsi ty nenakladal s notebookem jak jsi mel, coz mi v ramci "prachu" na vetraku tak zrovna nepripada. Respektive ja bych to asi udelal tak, ze bych tam zavolal ci dosel, rekl bych jim, ze se stanoviskem, ze se nejedna o zarucni opravu nesouhlasim, to bych si nechal napsat, opravu bych si i tak tedy na vlastni naklady nechal provest a az bych doma zjistil, ze to nepomohlo (realny predpoklad, pokud jses o tom presvedcen), sel bych jim to (podotykam opet slusne) omlatit o hlavu, ze jsi dal notebook v ramci zaruky opravit, byl jsi prinucen si opravu zaplatit, aniz by se ti zdalo, ze je to ze strany servisu na onu zavadu opravneny pozadavek a chlazeni to nevyresilo. A rovnez bych se jich rovnou zeptal, kolik jeste penez musis v ramci zaruky zaplatit, aby ti notebook zprovoznili, do funkcniho stavu.