Citace Původně odeslal Eagle Zobrazit příspěvek
Potřebuju vyšší výkon a hodně moc. Akorát to řešení jaksi momentálně není.
to reseni je, ale ne momentalne, to mas pravdu. Presvedcit vetsinu vyvojaru, aby zacali psat HT, to bude chvili trvat. Ale doufam ze ne moc, protoze cekat nejaky dramaticky vyvoj v oblasti SC asi ocekavat moc nelze. Alespon ne v oblasti klasickych CPU, jake dneska zname. Spise bych to videl na stale vetsi a vetsi paralelizaci, at se ti to libi, nebo ne. Ad tvoje tvrzeni: nebo nam chces tvrdit, ze je nejaka dulezita vec, kterou vylozene zivotne potrebujes a ktera je principialne neparalelizovatelna?

Citace Původně odeslal swarm Zobrazit příspěvek
No, týkalo se to teď ohlašovaných enginů, takže teď máme 3 roky čas než na těch enginech začnou vycházet hry .

Jako urážku svého známého to neberu. Ani nevim jestli ho můžu nazvat svým známým, když jsem se s nim bavil dneska v poledně snad minimálně po půl roce. Záleží asi na konkrétním člověku, jaké má školy ohledně té fyziky. Drtivá většina herních vývojářů, se kterými se ale setkávám mají za sebou aspoň několik semestrů vysokoškolské fyziky, takže tvoje teorie, že takových lidí moc neni ti tu rovnou radši vyvracím, než je začneš moc rozvíjet. Jsem přesvědčen o tom, že většina lidí, co kodí fyziku ve hrách má vysokoškolskou fyziku probranou. Aspoň teda když se zaměřím na mé nejbližší okolí, tak určitě.

Nějak nemám pocit, že by v tom byl linux nějak lépe. Z čeho vycházíš?
Predem sorry za OT.
To rad slysim, s temi vyvojari. Dalsi otazka je, jakou vysokoskolskou fyziku mas na mysli. Nechci nijak urazet treba CVUT, ale krome jaderky je tamni fyzika ponekud priliz prakticka a melka oproti treba MFF a to predevsim kvuli nedostaku potrebne matematiky.

Jako jasne ze jsou i dobre programy pod windows, to jiste, ale stejne mam vzdycky pocit, ze hlavni neni kvalita, ale aby to hlavne vydelalo ty prachy. Navic, dost dulezita vec podle me je, ze napr. v gentoo se instaluje vse formou zdrojovych kodu. Kdyz jsem to poprvy videl v procesu, tak jsem jen ziral a divil se, jak je mozny, ze se to vsechno po cca 25hod (az na uplne vuyjimky) spravne zkompiluje, ze to fakt funguje. Ve windows mi to pripada jako scifi, tam bych se vubec nedivil, kdyby se autor pri kompilaci musel drbat pravou rukou za levym uchem a odrikavat nejaou modlitbu, aby se mu to spravne zkompilovalo. Prehanim, ale myslim, ze to tak nejak bude. A pokud to tak nejak je, tak to podle hodne vypovida o kvalite zdrojoveho kodu.