Výsledky hlasování: ?

Hlasující
92. Nemůžete hlasovat
  • Mam core 2 duo a jsem spokojeny, i pres vynalozene penize

31 33,70%
  • Mam core 2 duo a jsem spokojeny, ale za ty penize to nestalo

0 0%
  • Nemam core 2 duo, ale koupim si ho

30 32,61%
  • Nemam core 2 duo a nechci ho

31 33,70%
Výsledky 1 až 25 z 959

Téma: Vyznam dual core

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Vyznam dual core

Citace Původně odeslal Fox!MURDER Zobrazit příspěvek
    problem s woknama a vice procesorama je v tom, ze win scheduler je dosti primitivni (nebo se tak aspon chova).
    kdyz vidim, jak mi prehazuje proces z jednoho jadra(procesoru) na druhy, tak se mi chce brecet ...
    mezitim linux umi plne vyuzivat vsech vyhod NUMA a tak mimo toho, ze napr. se snazi drzet jeden proces na jednom cpu, se snazi alokovat procesu pamet z banky, ktera je ke konkretnimu procesoru pripojena (napr. v pripade multi-opteron setupu) ...
    To je dáno tím, že Linux je pořád částečně na fandovské bázi. Windows jsou komerční produkt, u nich jde o to, aby se s minimem nákladů získalo max. užitku. A prostě je jednodušší udělat simple plánovač, beztak to prodeje neovlivní. V tomto ohledu se Microsoft chová racionálně, přesně tak, jak se chovají programátoři při vývoji aplikací pro dual-core.

Citace Původně odeslal Eagle Zobrazit příspěvek
    To je dáno tím, že Linux je pořád částečně na fandovské bázi. Windows jsou komerční produkt, u nich jde o to, aby se s minimem nákladů získalo max. užitku. A prostě je jednodušší udělat simple plánovač, beztak to prodeje neovlivní. V tomto ohledu se Microsoft chová racionálně, přesně tak, jak se chovají programátoři při vývoji aplikací pro dual-core.
    to ale neznamena, ze jsem s tim spokojenej, nebo ze tam neni co vylepsovat
    Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.

Citace Původně odeslal Fox!MURDER Zobrazit příspěvek
    to ale neznamena, ze jsem s tim spokojenej, nebo ze tam neni co vylepsovat
    Když to Microsoftu zaplatíš (nebo seženeš další lidi, kteří ti s placením pomůžou), může to být . Přeju hodně štěstí... a za mnou s tím nechoď .

Citace Původně odeslal Rainbow Zobrazit příspěvek
    Tu je to praveze presne naopak. Linux sa pouziva na velkych strojoch a clusteroch, kde firmy nemaju problem zaplatit programatorov aby to fungovalo poriadne. Vselico sa vylepsi, opravia bugy a nasledne v novom jadre to mozu pouzivat vsetci.
    To ano, ale ono jádro je dostupné všem. Jinými slovy někdo ono vylepšení dostane "for free" - a v tom právě spočívá ono fandovství. Je to taková dohoda "ty něco, já něco". Jakmile to ale někoho přestane bavit, může se to lehce zhroutit. Microsoft proti tomu šlape pomalu, ale jistě.

Tu je to praveze presne naopak. Linux sa pouziva na velkych strojoch a clusteroch, kde firmy nemaju problem zaplatit programatorov aby to fungovalo poriadne. Vselico sa vylepsi, opravia bugy a nasledne v novom jadre to mozu pouzivat vsetci.
    1: Asus P2B 1.10 • Celeron 1100@1364/1.8V • 512MB SDRAM • Samsung SP1213N+WD AC28400 • Toshiba XM-6402B+SD-M1212 • PowerColor AR2L Radeon 9100 64MB • 3C900-Combo • Bt848A • ASB-3940UA • AWE-64 • DTK PTP-3007 • VisionMaster 405 • Umax UC630 • Star LC24-200 Colour 2: PCPartner TXB820DS • Cyrix MII PR300/1.8V • 256MB SDRAM • 2xSamsung HD400LD+IT8212F • Accesstek CW4001 • LS-120 • Mystique 4MB • Millennium II 4MB • 3C509 • CMI8329A+Dream MIDI • ADI ProVista E44 • SyncMaster 203B Notebook: DTK FortisPro TOP-5A • P166MMX/1.8V • 80MB EDO • Hitachi 5K80 40GB • 12,1" TFT Router: A-Trend ATC-1425B • i486DX 50@33/5V • 48MB FPM • WD AC14300 • UMC UM9003F • HP PC LAN 16/TP+ Car: Mazda 323P BA • Z5 1489ccm, 65kW@5500rpm, 134Nm@4000rpm

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. dual core notas s grafickou buducnostou
    Založil Lord Skullhead v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 10.04.2006, 17:48
  2. jak je to s tim dual channelem?
    Založil vaga v sekci fóra Intel čipové sady
    Odpovědí: 26
    Poslední příspěvek: 06.08.2005, 18:43
  3. P4 2.8GHz vykonnejsi nez dual opteron 240 na linuxu?
    Založil Petrik v sekci fóra AMD procesory
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 20.09.2004, 07:56
  4. Ma vubec Dual chanel u AMD vyznam?
    Založil Uncle Fucker v sekci fóra NVIDIA čipové sady
    Odpovědí: 25
    Poslední příspěvek: 18.02.2003, 23:02
  5. Jake pameti pro dual channel?
    Založil Evils v sekci fóra Paměti
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 02.02.2003, 01:22

Pravidla přispívání