To je furt dokola a mě už to nebaví.

Ano, požaduju RAR, protože ACE a nějaké proprietární formáty nikdo, komu soubor pošlu, nerozbalí. A chci, aby objem transferovaných dat byl co nejmenší, proto ZIP nepřipadá v úvahu.

O Sempronu 2800+ vs. A64 3200+ jsem tu už mluvil. Proč se může druhý jmenovaný vyplatit, je snad z té odpovědi jasné, ne?

No vidíš... pro mě je ten rozdíl neakceptovatelný. RAMky si koupím levné DDR2-800 (neboť ty s dobrým časováním se těžce nevyplatí) a 400 MHz FSB dneska zvládne každá P965 deska.

Nejvýkonnější procesor pro WinRAR je s největší pravděpodobností přetaktovaný 2x Xeon 5160. Tak si ho kup a budeš mít jistotu výkonu.

Mě nezajímá, co se výrobcům nedaří. Pro mě je důležité, jakou přidanou hodnotu mi nabídnou. Pokud nebude dostatečná, jejich výrobek si nekoupím. Velikost mého penisu je naprosto v pořádku, a proto si ho nepotřebuju natahovat tím, že mám super-mega-hyper-úžasnej procák. Klidně budu mít starou "plečku", pokud tato vyhoví mým požadavkům a nebude nic, co by mi výrazně zvýšilo pohodlí práce (výrazně = adekvátně k vloženým finančním prostředkům).

Místo druhého jádra bych radši větší single-threaded výkon, ať už to udělají jakkoli (třeba separátním jádrem, které bude provádět spekulativní výpočty). To se mi totiž momentálně vyplatí víc.

Se SC takový výkon jako u DC nedosáhnu, ale taky to bude o 50 % levnější (neříkám tohle už asi po sté? ).