ak striktne pozadujes format rar, tak je jasne ze potom mozes pouzivat iba rar; ak pozadujes program na kompresiu, tak potom ti nevadi ze ma iny format
a co ak procesor s najlepsim pomerom cena vykon je fakt ten najslabsi model a ma nizky vykon? ved ten sempron 2800+ ma urcite lepsi pomer cena vykon ako 3200+ athlon.
pre rovnake pretaktovanie e6300 ako e6600 potrebujes drahsie pamate (lebo ides na vacsiu fsb) a (pravdepodobne) drahsiu dosku (aby si to vyssie fsb dosiahol). takze ten rozdiel nie je az taky velky
ok, tak porad ako zrychlyt winrar... ja to vidim tak, ze najvykonnejsi procak pre winrar je pretaktovany dual core...
to je skor otazka na vyrobcov procesorov, preco sa vydali cestou DC a myslim ze je to preto, lebo sa im uz nedarilo dostatocne zvysovat vykon frekvencne a nejakymi zmenami architektury, tak ako najvyhodnejsie riesenie v tomto momente prislo pridanie dalsieho jadra
Mal by si namiesto druheho jadra radsej obrovsku L2 cache?
Single core procak si stale mozes kupit, ale taky vykon ako dc s nim nedosiahnes.
tak potom by som sa mohol opytat - preco nepouzivas winace? V niektorych pripadoch ma lepsiu kompresiu ako winrar, v ostatnych velmi podobnu.