Citace Původně odeslal D_a_v_i_d Zobrazit příspěvek
2tiktak: Jo, a technici Alzy se zřejmě taky rekrutují z řad výše uvedených uživatelů, protože jsem jim tam onehdá dal spolu s dalšími věcmi i procák a potřeboval z toho složit sestavu a když jsem pak měnil chladič, tak jsem zjistil, že mi za poplatek 400 za montáž ulomili růžek jádra... Díkybohu fungoval dál až do doby, než jsem ho prodal, nicméně na reputaci Alza v mých očích to rozhodně nepřidalo...
No to je jasny, nicmene tohle asi bohuzel udela pomerna valna vetsina "techniku" skladajici sestavy u jakehokoliv velko/maloobchodu, pokud se jim roh povede urvat. Kdyz to pak slozej a funguje to - hura, jelikoz by jim to vetsinou zamestnavatel dal k nahrade (coz pri cene nejakeho drazsiho CPU by asi nemel radost nikdo). Takze podobne prasarny nejsou bohuzel vysadou jen techniku z Alzy, jelikoz kdyz to uzivatel doma po treba nekolika dnech az mesicich zjisti, tezko to vyreklamuje - kazdej ho posle do haje - evidentni mechanicke poskozeni.

Nicmene jak opakuju, o spatne reputaci Alzy ohledne reklamaci a prace servisaku od te doby, co je z nich hypermega shop v Jatecni jsem cetl a slysel x krat...