Citace Původně odeslal Darth Maul Zobrazit příspěvek
Ono to mimo jiné bude IMHO i v těch třech týdnech - my zmlsaní CzechComputerem jsme zvyklí na reklamace výměnou pokud je zboží skladem...
No je nutno uvest, ze Czechcomputer dost veci resi reklamaci vymenou hned na miste a je to v dnesni dobe dost nadstandartni chovani, ktere mu take zachovava prizen zakazniku.

U Alzy je fakt, ze jsou daleko milejsi a prijemnejsi, kdyz se neco kupuje, nez kdyz se reklamuje, nicmene kupoval jsem tam dost veci, reklamace taky nejake probehly a korektne musim napsat, ze vsechny k me spokojenosti a parkrat i vymenou na miste.

Rovnez chce podotknout, ze jsem byl taky svedkem par reklamaci, kdy predemnou zrovna reklamoval kluk CPU Duron, kterej byl olamanej takovym zpusobem, ze do nej nekdo snad musel tlouct kladivkem ze vsech stran a dotycny se hrozne rozciloval, ze mu jej hned nevymeni za funcni, ale ze jej jen berou do reklamace. Takze problem Alzy byl rovnez v tom, ze dost jejich zakazniku se rekrutovalo z rad hardcore uzivatelu, kteri se na prvni pohled chovali k hardware dost nevybirave. (byl to taky kdysi skoro jedinej obchod, ktery tu existoval pro maloobchodni prodej, meli zajimavy ceny i sortiment a v dobe, kdy sidlili jeste v Delnicky, to byla skutecne parta nadsencu, kteri byli schopny o veci pokecat, poradit a rozumne se dohodnout.
Jinak samozrejme vim, jaky stiznosti tam jsou na reklamace ted a to ze jsem mel zatim stesti pri reklamacich ja, nemusi byt relevantni.
Dnes uz take radsi nakupuji jinde i pres lehce vyssi cenu.