Výsledky 1 až 25 z 39

Téma: 2 radiatory a vrceni cerpadla

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: 2 radiatory a vrceni cerpadla

Hi

Dik za pochvalu bloku. Pro porovnani s "Artic cooling super silent" chladicem za par kil jsem mel 55-60C. Dneska uz se nepordava, ale neco podobnyho je treba http://www.alza.cz/chladic-primecool...dba-d52873.htm (dole medena desticka a na tom Al zebra a 80 vetrak).

Ustrelovani cidel na desce je fakt problem - nekde jsem cetl, ze chyba muze byt az 5C!! Jeste zkusim zmerit teplotu co nejblize CPU aniz bych ho zkratoval. I kdyz, co kdyz cidlo ustreluje dolu a ukazuje nizsi teplotu nez je skutena)))

Stejne me prijde tohle porovnavani teplot ruznych systemu dost pofiderni, prootze kazdy procesor prece topi jinak, ma jine napeti, ne kazde cidlo je stejne a i kazdy kus stejneho typu porcaku v podstate je unikatni.

BTW: Nejak mi prijde, ze jsi zabredl do stereotpu, ze dobry blok je 90% nizke teploty u vodnika. Pritom podle me (a ruznych testu) plyne, ze je tomu prave naopak a hlavni je radiator (nebo velky vymenik)) - vez testy bloku, kde je rzdil par stupnu vs testy radiatoru, kde je rozdil mnohem vetsi.

UPDATE: Tady jsou teda nejake ty fotecky, ale jak rikam - neni to finalni verze.
    Přiložené obrázky Přiložené obrázky
    Naposledy upravil Iguaner; 23.08.2006 v 08:11.
    I pes ma svuj den .... a dnes je ten den a já jsem ten pes.

Senior Member Avatar uživatele Klon
    Věk
    37
    Vliv
    280

Standardní Re: 2 radiatory a vrceni cerpadla

Citace Původně odeslal Iguaner Zobrazit příspěvek
    Hi

Dik za pochvalu bloku. Pro porovnani s "Artic cooling super silent" chladicem za par kil jsem mel 55-60C. Dneska uz se nepordava, ale neco podobnyho je treba http://www.alza.cz/chladic-primecool...dba-d52873.htm (dole medena desticka a na tom Al zebra a 80 vetrak).

Ustrelovani cidel na desce je fakt problem - nekde jsem cetl, ze chyba muze byt az 5C!! Jeste zkusim zmerit teplotu co nejblize CPU aniz bych ho zkratoval. I kdyz, co kdyz cidlo ustreluje dolu a ukazuje nizsi teplotu nez je skutena)))

Stejne me prijde tohle porovnavani teplot ruznych systemu dost pofiderni, prootze kazdy procesor prece topi jinak, ma jine napeti, ne kazde cidlo je stejne a i kazdy kus stejneho typu porcaku v podstate je unikatni.

BTW: Nejak mi prijde, ze jsi zabredl do stereotpu, ze dobry blok je 90% nizke teploty u vodnika. Pritom podle me (a ruznych testu) plyne, ze je tomu prave naopak a hlavni je radiator (nebo velky vymenik)) - vez testy bloku, kde je rzdil par stupnu vs testy radiatoru, kde je rozdil mnohem vetsi.

UPDATE: Tady jsou teda nejake ty fotecky, ale jak rikam - neni to finalni verze.
    porovnavani teplot jinejch okruhu je opravdu jak rikas pofiderni, jde o rozdil vzduch-voda-cpu.
    Pocitej s tim, ze ti teplota jeste poroste, az das cerpadlo do menci nadoby kterou uzavres.Takhle ti docela dost pomaha odparovani.
    e4400@3Ghz(def.v.+BOX),Gigabyte GA-965P-DS3P, 2x1024 ADATA 800mhz, 7600gt pasiv,2x80gb RAID0
    Vodník v rekonstrukci, DIY repro ve výstavbě.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Jake fittingy maju radiatory?
    Založil Sherpa v sekci fóra Chladiče a všechny druhy chlazení
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 15.02.2005, 07:21
  2. Kde v SR cerpadla?
    Založil andux v sekci fóra Chladiče a všechny druhy chlazení
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 26.12.2003, 12:34
  3. Test vypnuti cerpadla u vodniho chlazeni
    Založil Rob v sekci fóra Chladiče a všechny druhy chlazení
    Odpovědí: 4