Hi
Dik za pochvalu bloku. Pro porovnani s "Artic cooling super silent" chladicem za par kil jsem mel 55-60C. Dneska uz se nepordava, ale neco podobnyho je treba
http://www.alza.cz/chladic-primecool...dba-d52873.htm (dole medena desticka a na tom Al zebra a 80 vetrak).
Ustrelovani cidel na desce je fakt problem - nekde jsem cetl, ze chyba muze byt az 5C!! Jeste zkusim zmerit teplotu co nejblize CPU aniz bych ho zkratoval. I kdyz, co kdyz cidlo ustreluje dolu a ukazuje nizsi teplotu nez je skutena)))
Stejne me prijde tohle porovnavani teplot ruznych systemu dost pofiderni, prootze kazdy procesor prece topi jinak, ma jine napeti, ne kazde cidlo je stejne a i kazdy kus stejneho typu porcaku v podstate je unikatni.
BTW: Nejak mi prijde, ze jsi zabredl do stereotpu, ze dobry blok je 90% nizke teploty u vodnika. Pritom podle me (a ruznych testu) plyne, ze je tomu prave naopak a hlavni je radiator (nebo velky vymenik)) - vez testy bloku, kde je rzdil par stupnu vs testy radiatoru, kde je rozdil mnohem vetsi.
UPDATE: Tady jsou teda nejake ty fotecky, ale jak rikam - neni to finalni verze.