na zaver uvedu jednu informaci kterou tu nikdo nepsal a na SILu taky neni tusim uvedena (rozhodne neni nikde na reklamacnim papiru dodavanem spolu s monitorem Hyundai). Do 14dni od koupi mas moznost pri vyskytu vady zadat o novy kus - tvuj ti bude bezplatne prevezen do Ostravy a pak zase novy domu (PPL). ONSITE servis je takovy smecko na lidi - dostanes sice jiny kus, ale ten je jiz opravovanej a muze byt az rok starej. Takze z dvoudenniho noveho monitoru ti udelaj touto vymenou az rok stary.

Reklamaci jsem resil primo pres SIL a byla podle planu (skoro). Jeden monitor mel vadu geometrie jako svine a kdyz jsem pak zjistoval co na to rikaji, tak mi servisak trvdil (bez toho aby ten monitor videl), ze to musi porovnat s tabulkama od vyrobce a ze nejaka drobna tolerance tam je...az to uvidel, tak mi okamzite poslal novy kus

To co tady resis je docela zabava, jakmile by mi nabidl penize, tak je beru a kupuju jinde. A asi i jiny typ

PS: jen dodam, ze vlastne cele to reklamacni rizeni slo mimo prodejce, takze proto asi maji jen 14dni lhutu a ne pul roku - to uz bych asi pak musel resit pres prodejce