Jezisi, to jsou ty lidi tak blby? Tedka mi volal technik ze servisu, ze prej mi asi nebude moct uznat tu vadu s tim 800*600*60Hz, ze tam ten monitor jeste nema, ale ze mu tohle volali z kramu. No jemu se uplne kelpal hlas, furt mlel neco vo ergonimocky hodnote jako tamten chlapek v krame (proste se domluvili) no a dost mu vynechaval hlas, bylo slyset, jak si je nejistej, tak jsem mu normalne napalil, ze tohle pouziva instalace WinXP a ze je to proste default, jo a ze jeste to pouziva muj program v dosu, kterej vetsi frequenci neumi. Ten se chvili vodmlcel a pak mi rekl neco takovyho ze on ten program nema a ze nema ty samy podminky
![]()
![]()
. No tak jsem mu na to rekl, ati si to rozliseni nastavi ve Woknech a ze to uvidi a zeco to mele vo podminkach. Ten se zase vodmlcel a nejiste nadhodil tu blbost s ergonomii, tak jsem mu vpalil, ze kdyz si koupi BMW, ktery umi jezdit 330km/h (ergonomicka hodnota=nejvetsi pozitek z jizdy
) takze mu budou tvrdit, ze kdyz bude potrebovat jet ve meste 50km/h tak to proste umet nebude?
No proste to jsou idioti!!! Pak to ukecal na to, ze se to takhle po telefonu resit neda a ze pokud si opravdu myslim, ze ma monitor vady, tak at to tam poslu, nacez jsem mu rekl, ze to ma prece prodejce - byl paradne zblblej
. Tak uvidim, co na tom vykouka, ale kazdopande to ma jeste ty dve vady
![]()

Odpověď s citací