Tak jsem se tam dneska zastavil t im papirem s popisem toho zakona. Hnedka se mne chlapik zeptal, na co pouzivam rozliseni 800*600*60Hz, tak jsem mu odpovedel, ze na tom hraju dosovy hry. Ten hnedka vybalil, ze je to neergonomicky rozliseni a ze zadnej monitor poradne ergonocmicky rozliseni nezobrazi. A ze prej se 800*600*60Hz nepouziva kvuli ergonomite, nacez jsem mu rekl, ze ja ho teda pouzivam. Rikal, ze prej se monitor ma pouzivat v rozliseni, ktery je doporucovany a ze prej nejde udelat monitor, kterej by v neergonomickejch rozlisenich zobrazoval spravne. Ze prej jsem 10 pozadu.... No bavil jsem se s nim jak s tatarem. Vzdyt 800*600*60Hz je snad standard (default), ne? Na tomhle rozliseni by mely fsechny monitory bezet, ne? Samozrejme rek, ze se na to zvlast servisaka zepta a ze ho to bude moc zajimat, atd. Na to jsem mu rek, ze ten monitor ma jeste dalsi uvedeny vady a zeptal jsem se ho, jesltli tam nahodou takovejhle nema. Ten mi rek, ze mi asi vrati penize, protoze to bych prej moch menit do nekonecna. Hmm, to je poprvy, co nechci vratit penize, ale chci novej kus. Tak mi asi zase nastalne dillema, jakej monitor!!!!![]()