2 ZB:
Tak snad to nebudu meset resit tak vostre! Ale ty mluvis o "prodejce naval prachy", ale ja to budu posilat do servisu, takze prodejce vlastne uplne vynecham. Tedka jsem na strance servisu (www.sil.cz/reklamace_hyundai.htm) cetl, ze prej mam hradit cestu monitoru do servisu a zpatecni ze hradi servis. To snad ne, vzdyt teda ma to podle zakona hradit cely, ne? A tedka jeste k ty zavade: Pokud ta DDC informace byla odstranena resetem EPROMky (kterou jsem ja neudelal), da se nejak poznat, kdy byla resetovana? Abych z toho nevylezl, ze jsem to zavinil ja a ze mam smulu. To by mne dost nastvalo
! A jeste to piskani, existuje nejaka emise, ktera urcuje, jak to ma piskat? Popr, jak mam do reklamacniho protokolu napsat, ze mi to piska, ale hlavne v tom rozliseni 640*480 a pri nejaky svetly barve? Nebo to tam nemam uvadet, protoze to nemusi bejt zas tak silny piskani (ale kdyz hrajete nejakou hru, tak ji to docela votravi!) a napsat tam jenom tu nefunkcnost PnP? Ale to by mne mohli omlatit o hlavu. No dost se toho bojim! Diky za odpovedi!!!