Citace Původně odeslal Vykuk
Citace Původně odeslal Xfantasy
Pokud se vada projeví do 1/2 roku od koupi,tak se to bere jako vada při prodeji jinak by to měl bejt zákon 616,neboli má jakost požadovanou (což nemá) a tak je to rozpor s kupní smlouvou a ty máš nárok na odstranění ale podle tvého přání,a to buď oprava,výměna,nebo vrácení peněz.Ale vše podle tebe a né podle prodejce/výrobce,čili tě nemůže nutit.
Mrkni se do faq.
jo máš recht, ale potřebuješ na to znaleckej posudek... jinak si můžeš diktovat podmínky leda tak do zdi...

btw.: co se vám k***a nezdá na 10ti dnech na opravu? to je docela paráda, kéž by byli všichni tak "rychlí"...

s tím použitým monitorem... takhle to dělá i Nokia... je to tzv Swap, nemusíš čekat na opravu... dostaneš jinej opravenej moňas, záruka běží původní (ale třeba v případě vracení peněz je docela problém, protože třeba Nokia nebere swap jako opravu, tzn. pokud máš 3 swapy se stejnou závadou, nelze vrátit prachy... je to docela haluz...).
ZATO ty recht teda nemáš...
žádnej znalečák není potřeba...je to vadné... tak je to vadné...
je to do půl roku... tak máš prodejce smůlu a naval novej nebo když nemůžeš tak peníze....

k tomu samozřejmě naval veškeré moje cestovné dle zákona, které jsem projel cestami tam a zpet a ztrátu času...!!!

když budeš moc drzej.. tak naval ještě náhradu škody kterous mi způsobil tím, že ten křáp cos mi prodal nejede...

a buď rád.. a omluv se mi dost uctivě za všechno cos mi udělal nebo se rozlobím a bez pokuty v mnohanásobku ceny výrobku z toho nevylezeš... a můžeš mít třeba Perryho Masona

pokud vadu neuznáš... udělám si znalečák... ale nakonec mi ho zaplatíš i s úrokama... to ti garanatuju...

mj. náklady odborného posouzené jsou vyjudikovány jakožto náklady reklmace podle §509 a 598 OZ (to pro toho vašeho Perryho), a ty samozřejmě CELE HRADÍ PRODEJCE!!!!!!!!! (v případě že tam vada je)

tak přeju méně zákazníků jako jsem já...

(ps moje skóre: 12 x reklamace, 12x uznaná 11x úspěšně uplatněné a ze strany prodejce zaplacené náklady reklmace, v jednom případě převýšili uhrazené náklady reklamace o 2112% cenu výrobku /není to překlep slovy: dvatisícestodvanáctprocent!!! / + omluva ředitele řetězce! Průměrné náklady u hladké reklamace v rámci mého města asi 300,- Kč samozřejmě bez ohledu na cenu výrobku, je úplně jedno jestli reklamuješ žvýkačku nebo automobil... náklady reklmace budou stejné, a to benzín, cestovné, čas)

a to měli štěstí, kdybych to žaloval... tak to bude mnohem horší...