Citace Původně odeslal Sharker Zobrazit příspěvek
Za ten rok a pol co to HPcko mam sa to zmenit mohlo...

PS:
Nejake 22"-30" Eizo, co by sa obrazom priblizilo tomu mojmu CRT za prijemnu cenu teda do 20K KC bezdane asi nieje v predaji ze...
Změnilo nebo alespoň z mého pohledu. Kdyby jsi dokázal zalistovat o stránku zpět našel bys tam ode mne popis Eizo S2243W. Prakticky doteď jsem taky ještě seděl u CRT a čekal -> a už jsem se dočkal ... Od tohoto monitoru bych už zpět k CRT nešel. Ale každý samozřejmě máme jiné nároky.
Brzo bude na CZ trhu toto -> http://www.eizo.com/global/products/...62w/index.html, cena by snad měla pohybovat kolem 17k bez DPH.

Citace Původně odeslal NeMeM9aA Zobrazit příspěvek
V posledni dobe jsem se zacal rozhlizet po LCD -- protoze Dell nebude zit vecne (v jednom rohu uz je celkem rozjeta konvergence) a taky jsem si vsimnul, ze nove modely jsou temer vyhradne 16:9 -- a temer nic jineho neni. Rozhodne nehodlam jit do neceho co ma mene nez 1200 radek, ktere mam ted. A to by znamenalo v podstate 30" (respektive za rok to bude znamenat, az se kompletne prejde na 1920*1080) a to mi prijde preci jen trochu velke (i kdyz taky o tom uvazuju).

Mozna budu muset proste risknout koupi nejakeho eiza nebo neceho takoveho.
Na 1200 řádků nemusíš mít uhlopříčku 30" ... to je nesmysl. Eizo dneska dělá 1920x1200 již na 22" modely a výše (ne na všechny samozřejmě) a i úplné novinky jsou 16:10 (naštěstí). Můžeš se taky orientovat podle velikosti pixelu.
Koupě Eiza je pro tebe risk ? Je to jdena z mála značek kterou si můžeš před nákupem osahat a vyzkoušet, takže víš co kupuješ.