Výsledky 1 až 25 z 237

Téma: iPad

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member Avatar uživatele D_a_v_i_d
    Věk
    44
    Vliv
    360

Standardní Re: iPad

Prosímtě, to jsou, nezlob se na mě, kecy... Kdyby se to dalo například na tu stranu jak je ovládání hlasitosti, tak to naruší leda prdlajs... Ale jak říkám, kupce si to určitě najde, leckomu stačí jen to, že je to bílé a má to na sobě jablíčko

Prostě (ne až tak o moc) chytřejší fotorámeček, ke kterému musíš po kapsách nosit dva krámy, abys k tomu byl schopnej připojit USB zařízení nebo kartu

Nedomyšlený krám, spoléhající na "Apple efekt"... Za cenu USD 200-300 by se o tom možná dalo uvažovat... Za ceny začínající na USD 500 to je tak leda pro fanatiky nebo lidi co nevědí, co by dělali s penězi

Ne vážně, napadá tě opravdu nějaké reálné využití, kromě toho, že s tím párkrát zamachruješ na známý ve smyslu "hele holky a kluci, co mám!"? Tahat s sebou iPhone o rozměrech knihy mi vážně nepřijde jako nic úžasnýho
    Naposledy upravil D_a_v_i_d; 28.01.2010 v 16:09.
    A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power

Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
    Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
    Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání