Tak na čtení zpráv v metru stačí obyčejnej mobil, na víc jak zprávy to asi nebude (pokud mi něco neuniklo, tak v tunelech ještě signál není, čiil na přehrávání desetiminutových videí v metru asi moc často nedojde), nevidím důvod proč tenhle přerostlej iPhone tahat na čtení netu v metru, ale proti gustuPůvodně odeslal Moralles
"Hele, mám tu na flashce suprovej film", případně "Ukažte babičce to co jsme zrovna nafotili"... "Jeee sakra, ale já zrovna zapomněl ty blbosti co se tam musejí strčit aby do toho šlo USB, tak sorry kámo/babi, snad příště"Původně odeslal Moralles
Souhlasím, o to vtipnější mi přijde, že to má kompasPůvodně odeslal Moralles
Použití GPS s nějakou mapou si dokážu představit, reálné využití kompasu v zařízení formátu knihy mi trochu uniká
Jo holt, "to není jako práce s busolou, hoši!"
Já myslím, že právě soudní jsme, když budu uvažovat, že vzhledem k "prohlížení netu v metru" a současně použití na filmy budeš sahat nejspíše po 3G a 32+ GB variantě, tak vypláznout za tohlecto kolem 17 klacků? Sorry, ale to asi nePočkám co na to konkurence
Podobná zařízení se mi líbí, ale iPad asi "to pravé" nebude, nechce se mi platit s velkou pravděpodobností vyšší cenu za méně funkcí, než bude u konkurence
![]()

Odpověď s citací