Na HDD (Seagate 7200.10 500GB) se mi začaly objevovat vadné sektory, tak jsem se rozhodl ho reklamovat. Bohužel disk má na SATA napájecím konektoru ulomený ten klíč - packu zabraňující konektor zapojit opačně.

Chtěl jsem reklamovat na pobočce, ale tam mi řekli, že mají z centrály zakázené přijímat výrobky, které jsou nějak mechanicky poškozené, i když mi technik i vedoucí pobočky řekli, že předpokládají, že to na reklamovanou závadu nemá vliv.

Jel jsem tedy na centrálu, kde mi to po menší diskuzi k reklamaci přijali. Technik mi mj. nejdřív tvrdil, že se jedná do datový konektor

A teď dotazy:
1. tvrdili mi a v reklamačním protokolu mi nechali podepsat, že se na to nevztahuje 30 denní lhůta. Co je to za hloupost?

2. prý to budou posílat do Seagatu. V případě, že jim to Seagate neuzná a pošle zpět, jaký je postup? Osobně bych se obrátil na soudního znalce, nechal si vypracovat posudek s předpokládaným závěrem že "mnou způsobené mechanické poškození nemá vliv na reklamovanou závadu" a s tím přijít znovu za nimi a požadovat výměnu/opravu zboží?