Ja jsem na tom stejne jako Jan555, E-3 mi po vsech strankach vyhovuje a nevidim zadny podstatny nedostatek, vytknul bych jen drobnosti... Vzdy by se samozrejme hodil lepsi cip s vetsim dyn. rozsahem a treba pouzitelnym isem 6400- ale to je asi jen (vzdaleny? ) sen. Nicmene verim, ze i tady jde vyvoj dopredu a zlepseni se jeste dockame, ale na druhou stranu, vysoky iso zas tak casto nepouzivam, takze to vlastne ani nepotrebuju. Rozliseni mi uplne staci, stacilo mi i 8M u E-300. Zuika jsou navic skvely sklicka a krome toho jsem s Olym nikdy nemel zadny problem, a to uz mi toho rukama proslo fakt dost novyho i pouzityho...
Prioritni asi bude obecne jako vzdy postavit fotak, ktery je konkurenceschopny ve sve kategorii, takze staci sledovat vyvoj jinde a mnoho z popularnich novinek se asi nejak odrazi i u Olympusu. Jsem zvedavy, jestli se dockame treba (HD) videa, GPS, bezdratoveho pripojeni fotaku... a nezlobil bych se ani za (povinne
)volitelne (vymenitelne) senzory - treba jeden s vetsim rozlisenim a jeden s mensim, ale vetsi citlivosti... Tradicne ocekavam i zvetseni displeje
![]()