Výsledky 1 až 25 z 156

Téma: Ma bezny uzivatel dovod na kryptovanie?

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member Avatar uživatele Kořka
    Věk
    37
    Vliv
    273

Standardní Re: Ma bezny uzivatel dovod na kryptovanie?

Citace Původně odeslal PiT Zobrazit příspěvek
    Tak hladaj chybu u seba... To, ze s tym mas problem, je chyba tvojich navykov prace s PC. A uz aj M$ pomaly zacina chapat, ze ten jeho doterajsi pristup bol/je totalna hlupost a prichodom Vist to dal ciastocne najavo (podla mna nie velmi stastnym sposobom, ale co uz).
    Připouštím že moje návyky sice nejsou uplně správné, ale pokud vím tak docela běžné. Neznám nikoho, kdo používá login při startu windows. Tady se ale jednalo o situaci kterou popisuje kecinzer tj. že si někdo sedne k mému už nalogovanému pc. Proti tomu mi jě login naprosto na nic, protože nebudu dotyčnemu vysvětlovat, že bych se rád nejdřív odhlásil na jakejsi guest účet, to by si asi lidi mysleli že jsem buď totální nerd a nebo by se zbytečně vyptávali na důvod.
    Naposledy upravil Kořka; 08.12.2008 v 19:34. Důvod: písmenko
    FUN: i5 - 6500 (Skylake) | GTX 960 | MSI Z170A Gaming pro | EVO 850 256 GB | Filco ninja tenkeyless (MX Brown) | Audio: Emu 0204>Beyerdynamic custom one pro |
    EDC: Macbook Air 2014 | i5 | 4 GB RAM | 128 GB SSD | 5.11 Rush Mike | Google Nexus 7

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání