Výsledky 1 až 25 z 73

Téma: 20/21" kolem 20k - NEC 2190/EIZO S2100

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: 20/21" kolem 20k - NEC 2190/EIZO S2100

Citace Původně odeslal jan555 Zobrazit příspěvek
    Dá se předpokládat, že vzhledem k požadavkům ti opravdu poskytne o poznání víc než předchozí monitory. A filmy nebo hry pro ten panel žádný problém nejsou, dost možná by se ti filmy na něm líbily víc než na těch ostatních.

Ale něco si o XL20 přečti a podívej se na něj. Připrav se na to, že funguje radikálně jinak než běžné panely, které jsi měl - pravděpodobně s ním budeš taky první týdny bojovat, ale pak zjistíš, co a jak a budeš už jen spokojený. A pokud si potrpíš na ticho (jak se z podpisu zdá), tak pamatuj, že XL20 není absolutně tichý monitor, má fan (ve dne ho neuslyšíš, ale v noci v tichém prostředí můžeš).
    Chtěl jsem se tě ještě zeptat jako vlastníka tohoto monitoru, jak je to s přechody černé a bílé? A také podsvícením monitoru, jestli je černá lepší než např. u NECu 20WGX2.
    -To že není úplně tichý mi ani tak nevadí protože když kreslím, tak si stejně hodím klapky na uši a pustím musiku , takže to bych bral jako úplně maliké mínus.
    -Horší to bude s podíváním se před koupí na monitor v reálu, protože u nás na Moravě toho moc ke shlédnutí nebude, neviděl jsem zatím ani jeden obchod kde by jej měli vystavený. Což je škoda. Takže mi hodně záleží na úsudku ostatních uživatelů a podle toho monitor vyberu a koupím přes internet. Případně bych si musel udělat výlet někde do Prahy kde mají nějaký pořádný obchod
    Naposledy upravil Arcarius; 05.12.2008 v 20:39.
    CPU /Intel Core 2 DUO E6670 -chlazení NINJA+plus, MB /ASUS P5WDG2 WS Professional, VGA / nvidia NV9800GT 1GB, 4x 1Gb Hynix DIMM DDR II 800Mhz Gold EL, HDD/ SATAII Seagate 500GB win Vista and Hitashi 750GB Apple Leopard 10.5.5, CDROM- CDRW Plextor Premium and Yamaha CDR-F1, DVD-RAM Samsung s-ata, FDD+cart/ NEC,Toshiba.-CASE chieftec Dragon series -modding ready, Monitor Samsung XL20 LED, Mouse/ Logitech G7+set Logitech MX3200, tablet WACOM Intuos 2 A4 oversize, REPRO Creative THX 2.1. -*ULTRA SILENT PC- Case 16.041dB noise studio test*

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Nej Notebook kolem 20k
    Založil Tomas.1 v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 11
    Poslední příspěvek: 02.08.2005, 22:18
  2. 02/05 Kamera kolem 20k
    Založil Spajky v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 22.02.2005, 08:10

Pravidla přispívání