Ufff, tak po několika hodinách bádání jsem zjistil toto:

Problém s restary by měl jít údajně vyřešit přenastavením hodnot MTU a MRU. Tyto hodnoty nelze přenastavit přes web admin, ale je nutné použít rozhraní telnet. Více mi mají zítra sdělit na O2 datové lince...

Popis závady:

Cca rok fachal router OK, dnes jsem si přinesl z práce VoIP telefon Linksys SPA-941 a začaly problémy... jinak jsem používal celkem náročné datové toky, jako OpenVPN apod, ale problémy to nikdy nedělalo, až teď s VoIP telefonem. ADSL mám (bohužel) od O2, 8 mbit...

Konkrétně se závada projeví tak, že když vytočím z VoIP telefonu číslo, např. mobil a na mobilu to zvednu, tak vzápětí ztuhne celý router, přesnane fungovat konektivita na WAN a pak se celý router restartuje.

Pro zasmátí (pláč):

Na infolince 800 123 456 ví prd, takže mne poslali na datovou linku 800 184 084 kde to vzala nějaká pani uklízečka (která byla úplně tupá a pořád mi tvrdila, že si musím pořídit VoIP službu od O2, jinak že to nebude fungovat , ta mě nakonec přepojila zpět na obchodníny na 800 123 456 ty mě po půl hodině poslouchání Leftifielda (chudák starej) přepojily zpět na 800 184 084 kde mi ve finále řekli, že mi poradí zítra na tel: 14 14 1 (6 Kč/min)... no neni to luxus od těch kluků španělskejch, takle si s člověkem hezky popovídat?

Moje konfigurace:

System Name: P660HW-T3
ZyNOS F/W Version: V3.40(ALQ.1)E0_20061204 | 12/04/2006
DSL FW VersionMT FwVer: 3.5.19.11_B_TC, HwVer: T14F7_0.0
Standard:ADSL2PLUS