Citace Původně odeslal jan555 Zobrazit příspěvek
Všechny PVA panely jsou oproti IPS panelům levné, to je těžko popiratelný fakt stejně jako to, že není tak málo lidí, kteří z hromadného přechodu na PVA u Eiza fakt nadšení nejsou. Ok, pomohlo to snížení cen a nepochybně zároveň i zvýšení ziskovosti.
Nevím které panely S-IPS máš na mysli,ale HITACHI ,ID Tech, Mitsubichi jako špičkový výrobci S-IPS panelů už na trhu nejsou a zůstal tady pouze LG-Philips (start do plného jasu 53 min, po 24 měsících jas na 50% to zrovna nevypovídá o kvalite srovnatelné s S-PVA),které vyplnilo díru na trhu(...i jednooký je mezi slepými králem)
Chci jenom upozornit, že když dva dělají totéž není to totéž
Citace Původně odeslal jan555 Zobrazit příspěvek
Já zlost nemám, Eizo mám rád, jen není lautr nic, co bych si od něj aktuálně koupil a to ale opravdu není problém můj. Vadí mi jen, že někteří jedinci pějí na Eizo obecně takové chvalozpěvy, že je to ve výsledku spíš kontraproduktivní.
Já zlost taky nemám, LG-GoldStar docela snesu, jen není lautr nic, co bych si od něj aktuálně koupil a to ale opravdu není problém můj. Vadí mi jen, že někteří jedinci chtějí vytvořit dojem, že LG se S-IPS panelem je poslední spása. No aď se každý spalí sám. Naštěstí je tady trh, který to vyřeší.
Ale vytvářet tady dojem, že stačí S-IPS panel a reálné barvy jsou na světě je poněkud najivní a zavádějící.