Citace Původně odeslal nex Zobrazit příspěvek
Nojo mno ale porad me prijde o 3k drazsi(a o 2''mensi) S2031W dost jinde(lepsi) nez Lenovo
To taky je ... Věc se má tak, že lidé, které zajímají především barvy, pre-press a koukají do toho od rána do večera by se měli poohlížet primárně po IPS panelech (konkrétně typicky SA-SFT L997 a 2190UXi jsou těmhle požadavkům v ještě "jakž-takž" únosné cenové hladině nejblíž), případně po MVA a až pak po PVA, TN samozřejmě zcela vynechat. Praxe je jako obvykle "trochu" jiná a znám dost lidí, kteří léta pěli ódy na CRT Barca a po přechodu na víceméně consumer VA panely si záhy zvykli a některé mínusy (typicky právě v barvách) položili na oltář obecných plusů LCD (např. geometrie a spol.) a taky s tím v klidu žijí ... (nakonec mně se žilo se svým prvním TNkovým panelem také lépe než s 21" semi-profi CRT Nokií ...)

btw: design je věc subjektivní a proti tomu nic. Mně připadá zvláštní, že dokud jsem (monitorovým "analfabetům") ukazoval fotky na starším S-IPSu, tak byli z toho panelu vedle a od doby přechodu na MVA se nad obrazem (objektivně kvalitnějším) nepozastavil/neužasl fakt nikdo. To jen takový postřeh (kterému vůbec nerozumím).