Výsledky 1 až 25 z 157

Téma: Quad Core a OC ??

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Quad Core a OC ??

Citace Původně odeslal macher Zobrazit příspěvek
    Pretoceno na 3,42GHz, chlazeno Noctua 12-tkou, voltaz nezvysovana (tzn jenom zvednute fsb), cpu nethrotluje, teplota po cca tydnu pri 100% zatazi (boinc) se drzi kolem 67-69.
    EDIT: pro info, cez leto spustena klimoska, teplota mistnosti nastavena na 25C.
    Co to máš prosímtě za desku a revizi Q6600? Nikde jsem nečetl že by na takovým přetaktu nebylo nutné zvedat voltáž CPU. Já jsem ho musel nad 3Ghz zvednout fakt o dost.

Citace Původně odeslal fast76 Zobrazit příspěvek
    Jinak q6600 mam, sice je to B3, ale vzhledem k tomu, že mi vodu dělal nějakej Kuncl z Plzně (lidi co sem chodili když to eště mělo nějakou vejšku vědí) tak ho zatim jedu 9x380. Jediný co mě brzdí v rozletu je ten zapráskanej bios 2206. nevíte náhodou někdo, jak na p5W DH Deluxe natlačit přes novější bios starší? Pak to možná pojede takovejch 8x425 (to by se mi asi líbilo víc) díky
    Včera jsem se taky dostal na 3,4Ghz, ale i když to vypadalo ve všech testech stabilní, tak do rána mně to na výpočtech QMC (projekt BOINC kde jede na každém jádru jeden model) jeden z modelů zmršilo a byl ukončen s chybou a tak jsem se vrátil prozatím k 3,3Ghz.
    Násobek 8x420 jsem také testoval místo 9x378, ale značný rozdíl ve výkonu jsem nezaznamenal.
    Naposledy upravil forest CNT; 02.08.2007 v 07:54.
    Můj PC naleznete zde.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání