Ono to mozna neni tak zrejme, ale ja jsem uznal, ze ovladace to casem opravi. Jenze v minulych generacich ta karta mela uz od zacatku slusne vysledky a sla jenom nahoru. Tentokrat je ta situace uplne odlisna.
Zbytek jsem si opravdu nemohl odpustit, po tom, co jsem prosel ruzna fora, kde div 2900XT neoslavuji jako prichod noveho spasitele.
Ta karta zere vic, ma stejne AF jako predchozi generace a tudiz horsi nez konkurence, na trh prisla s obrovskym zpozdenim, hlucnym chladicem a ovladaci, ktere jsou v nejlepsim pripade nevyladene. Nenechte se zmast tim, ze ta karta je cenove nasazena oproti GTS, tohle proste mel byt GTX killer, at si lidi rikaji co chteji, vzdyt jaky rozdil mel byt v XTX? Par MHz na jadre a GDDR4 pameti, coz se nakonec ukazalo, ze stacit nebude a cena pameti by tu kartu zabila.
Myslite si snad, ze kdyby ATI mohla vydat kartu, ktera porazi GTX nebo Ultru, ze to neudela? Ze high-end trh neni vydelecny? Podivejte se na cenu Ultry, 750USD a lidi ji stejne kupuji, myslite, ze vyrobni cena je snad tak vysoka, ze se jim nevyplati prodavat? I kdyby ten zisk nebyl nejak obrovsky, tak tu jde porad o prestiz, ten produkt dela obrovskou reklamu uz jen tim, ze je proste nejrychlejsi. Toho se nikdo dobrovolne nevzda a verejne to urcite neprizna.