Tie lana idu s previsom az hore do tej budovy na spicke stitu a bohuzial nie su poriadne vidiet ani v plnom rozliseni - stratia sa na skalach (hrubka lana je tam uz pod jeden pixel a navyse ma cca rovnaku farbu ako skaly) dalej je ich slabulilinko vidiet az na snehu pod vrcholom (v zmensenine ziadna sanca).
Ono sa to nezda ale od pozicie kde je ta kabinka po vrchol je to prevysenie cca 1km
O "stejnem polarizacnem efektu" dost silne pochybujem, ked si pozeram niektore fotky na nete alebo sa hram s polarizakmi z displayov... Proste ked natocim tento HAMA polarizak najlepsie, tak nikdy napr. nezatemni LCD monitor uplne, kdezto kus plastu/skla z kalkulacky ano
Ine osobne skusenosti s polarizakmi nemam, takze neviem, ako su na tom ine znacky.
DOT+jan555 - AD vtak:
A ja som tu fotku ani nechcel vystavovat, pretoze sa mi strasne nepaci, ze ta mrcha (pinka lesna) vzdy zdrhla a ani bohovi sa nechcela otocit smerom ku mne![]()
Povodne som chcel dat nazov "a just sa neotocim" ale pritulka sa mi, ked som to fotil, rehotala s komentarom v melodii stebotania toho vrabca "vidim ta, vidim-vidim, vidim-vidim" a asi to tam fakt sedi lepsie
Celkovo je to tak na vytlacok 10x15 uber max. 13x18, lebo je to strasne velky orez... Holt, musim nasetrit na nejaku 400vku(a maskace... alebo vzduchovku a lepiacu pasku, ktorou pripadny ulovok "pridratujem" k vetvicke do nejakej fotogenickej polohy
)