Citace Původně odeslal tiktak Zobrazit příspěvek
Urcite, kdyby mel mechaniku, byl by vybornej. Cela nc-ckova rada je velmi slusna, zpracovani je diky pouziti kvalitnich materialu velmi dobry, funkcne mi nic nechybelo (BT, Wifi, Centrino na i915 IHC6, slusnej displej, ikdyz tedy v 1024x768, ctecka karet, PCMCIA, vydrz hodne pres 4h na plnym Dothanu 1.73GHz atd.) Jediny co bych tedy lehce vytkl je jedinej sdruzenej knoflik na zapnuti/vypnuti BT+Wifi (tohle jediny se mi libi u Aceru, ze ma oddelny zapinani Wifi a BT na dve tlacitka) a tedy chybejici mechanika, ktera se resi HP dockingem s mechanikou (ukrutne draha a neni v cene) nebo klasickou USB mechanikou.
Respektive jak nc4xxx rada HP, tak xkova rada IBM ci Dell D300 (ted jsou samozrejme novy obdobny modely) atd jsou vyborny strojky, ale mne prave vadi ta absence mechaniky. Kdo s ni nemusi pracovat denne, pro toho dulezita neni, mne bohuzel v tele notebooku chybi.
tak si kup nc2400 ta ma integrovanu mechaniku a za dnesnu dost dobru cenu http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=38340 sa hodne oplati