Výsledky 1 až 11 z 11

Téma: Mimozáruční oprava a jí nevyřešená závada

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member Avatar uživatele sAd
    Vliv
    268

Standardní Mimozáruční oprava a jí nevyřešená závada

Zdravím všechny.

Mám jeden problém s mobilem. Přestala mi při určitém nastavení (eduroam s WPA2/AES + PEAP) fungovat wifi na HTC S710 Vox, tak jsem to podle doporučení HTC support poslal na reklamaci s tím, že mi bylo řečeno, že se pravděpodobně jedná o vadný wifi čip. Update rom i hard reset nepomáhal. Ovšem ze servisu mi poslali vyjádření, že závada se projevila a je uznána, ale bylo zjištěno mimozáruční mechanické poškození, které způsobuje daný problém (což je imho blbost, protože nechápu, jak může jimi nalezené poškození krytu způsobovat problémy s wifi, ale budiž) a naúčtovali by si cca 1000 Kč za výměnu dané části. Samozřejmě žádné vědomé mechanické poškození jsem na zařízení nezpůsobil (hod proti zdi a podobně).

A teď otázka, co když daná oprava daný problém s wifi nevyřeší? Mám pak právo na navrácení částky, kterou jsem za mimozáruční opravu zaplatil? Případně mám právo odstoupit od kupní smlouvy pokud odmítnu mimozáruční opravu?

Díky za případnou odpověď.
    Naposledy upravil sAd; 13.03.2009 v 18:05. Důvod: typo
    YUKI > HP 6710b > Intel Core 2 Duo Mobile T7250 2 GHz > 2×1024 MB Nanya DDR2, 667 MHz > intel X25-M G2 80 GB SSD > dokovací stanice HP 2008 120W > LCD HP LP2275w
    SORA > Intel Little Falls 2 > Intel Atom 330 1,6 GHz > 1×2048 MB Corsair DDR2, 667 MHz > Samsung SpinPoint F1 HD322HJ 320 GB
    ERI > Nokia 700 > Belle FP1

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. ODSTRANITELNÁ vs. NEODSTRANITELÁ závada
    Založil jago v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 20
    Poslední příspěvek: 30.10.2004, 14:04

Pravidla přispívání