Rad bych vsechny uzivatele fora varoval pred pochybnymi praktikami obchodniku.

Vec se ma tak. Dne 10.10.2003 Jsem za 6975,- zakoupil GK Hercules 9600pro. Ta se asi po dvou letech odporoucela do vecnych lovist nasledna reklamace probehla vymenou za 9600XT to bylo 10.7.2005 Pred mesicem se mi Sapphire odporoucel opet. Reklamace mela byt vyrizena do 26.2.2006 coz nebyla. (nedele) takze jsem nabehl na prodejce v 27.2 s tim ze chci kartu nebo penize. Prodejce mi rekl ze kartu nema a penize ze nevrati protoze je po 24 mesicni lhute (na paragonu je 36 mesicu) puvodni karty a ze v tech 12 mesici si dodavatel muze delat co chce. Hadal jsem se 45 minut vyhrozovani COI mi nebylo nic platne. Prodejce mi proste rekl ze ma zavreno a hotovo. Ziral jsem jako blazen a neveril svym usim. Ale trval jsem na vraceni castky. Rekl ze pokud zavola dodavateli tak ten si opravenou kartu vyrobi tim zpusobem ze vytiskne puvodni seriove cisla na novou 9600XT,ale ze ji nespis nemaji ale pokud budou hledat tak ji najdou. Nakonec jsme udelali dohodu ze mi vrati "prozatim 3000,- s tim ze dnes 28.2 si prijdu pro zbytek. Zbytek tam nebyl ale zase jsem dostal cast presne 2000,- kc. S tim ze je reklamace vyrizena. V danou chvili mi to pripadalo jako nejlepsi reseni vzhledem k cene za kterou bych 9600xt prodal. Tudiz varuju vsechny, ze pokud ocekavate problemy obratte se na COI. Bohuzel nejsou vsemocni muzou prodejci ulozit pokutu ale ne naridit aby vyplatil reklamaci to muze az soud. bohuzel muj prodejce byl odhodlany jit do soudniho sporu.! Proto si davejte pozor na to jakou kartu vam vraci. Pro vase dobro si ji nekde oznacte fixem (aby to nebolo prilis zjevne) jinak se vam muze stat ze dostanete novou kartu ale s puvodnima SN.

GL a pevne nervy