Potřeboval bych poradit, mám problém, že google.com mi odmítá naindexovat můj blog na blogspot.com, nejzvláštnější na tom je, že to je blogovací systém googlu.
V nastavení blogu mám samozřejmně povolení indexování. Blog jsem si i s prvními dvěmi články vytvořil 13.8. 2008, denně ho aktualizuji. Zkoušel jsem i ty googlovské nástroje pro webmastery, autorizace proběhla ok, poslal jsem již dvakrát soubor sitemap, aby si ho google bot prozkoumal, v sekci diagnostika není žádný problém nahlášen při průchodu google bota(tzn. buď tam nebyl nebo nevím)....přidal jsem i své url přes www.google.com/addurl(to jsem provedl myslím hned na druhý den od založení blogu)...stejně jsem postupoval i na jyxo(na jyxo ale až včera...)...
prostě google mě "nevidí" a přes příkaz site:....(moje doména) taky nic nenašel...prostě mě neindexuje...link na svůj blog jsem včera přidal i na své 3 profily na netu(ale ani na jeden zatím nepřišel googlebot)....
proto by mě zajímalo, jestli ta čekací doba je normální, jestli mám třeba ještě něco udělat, nebo přejít na jiný blog server(na jaký)....
za odpovědi děkuji
Blackknight
PS: Vlastní stránky dělat nechci, měl jsem, ale nebavilo mě se babrat s HTML/CSS...jinak když jsem měl ty stránky vlastní, tak naindexovány byly hned, ale pokud se dobře pamatuji, tak jsem na jednu stránku(nevím na jakou, je to už rok a něco) napsal svůj link na stránku s tím, že ta stránka zajistí co nejrychlejší registraci na všechny podstatné vyhledávače...více jsem se o to předtím nestaral a na asi druhý den jsem byl první na google(co se týče mého jména daného do google)....