Výsledky 1 až 24 z 24

Téma: Neotevírají se soubory .jpg- Některé.

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member Avatar uživatele Mikus
    Vliv
    283

Standardní Re: Neotevírají se soubory .jpg- Některé.

Citace Původně odeslal Rudaa Zobrazit příspěvek
    Jak je možné, že někdo neví co je to TComander !
    To se musíš zeptat soudruha Gugla. Já osobně ho znám pod jeho úředním jménem Total Comander. Rúzné zkratky ap. mohou být zavádějící, jak třeba i Ghislera vlídně upozornilli od Mrtvošrotu, když ho zpočátku pojmenoval Windows Commander, že to múže budit dojem, že je součástí Windows a je produktem MS, načež ho přejmenoval a tím si mj. otevžel i po téhle stránce možnosti k jiným systémúm.

Taháš sem tam a i do WhatsApp, USB a pod. Já bych to neřekl kdyby to nebylo dobré. Žádné učení.
    Neříkám, že Total Comander není dobrý; kdyby nebyl, nezatatěžoval bych s ním kapacity mého PC. Ovšem tahat sem tam i k USB múžu ve WindowsExploreru zrovna tak. Jak dalece i do WhatsApp říct nemúžu, tyhle věci leží absolutně mimo oblast mých potřeb a zájmú, ale když tak koukám na stromeček do míst, kam proto nechodím, myslím že i to by šlo.

Ale to jen na okraj, netýká se tvého problému s JPEG-soubory.

Soubory o kterých jsem se zmiňoval, měly 172KB nebo 4MB. Hned na začátku komunikace jsem upozorňoval aby nikdo nehledal chybu v poškození souborů. Zkrátka jsou v něčem odlišné a nevíme nikdo v čem a proč.
    Tady nejde o to, jak jsou ty soubory velké na disku, ale o to, kolik paměti zabírají po otevření. O tom tohle číslo vypovídá jen hodně málo, jisté je, že to je mnohem víc.

Přečti si v klidu ještě jednou, co jsem o tom napsal naposled a dej si čas, aby ses nad tím zamyslel. Nepíšu tam, že by soubory byly poškozené. Jsou i jiné možnosti příčin, na které by bylo třeba se podívat, jestli té věci chceš přijít na kloub.

Nadpřirozené to nebude, takže na to v čem a proč se určitě dá přijít

Ale myslel jsem si vždy, že .jpg je .jpg
    V konečném výsledku je, určité rozdíly múžou být jen v procesu zpracovávání. Proč ten tvuj telefon dává tak dlouhé jméno, taky nevim, ale to by samo o sobě ještě nebylo podstatné. Ptám se ovšem, jestli to opravdu dává do jpeg-formátu nebo co s tím vúbec dělá. Tu koncovku - stejně jako jakoukoliv jinou - totiž múžeš prdnout k jakémukoliv souboru, ten pak akorát systém podle okolností neotevře, když to nerozpozná jako nějaký kompatibilní formát.

Doved bych si taky představit, když je uprostřed jména tečka, že ji daný otvírající program vidí jako začátek koncovky, které potom nerozumí. Tečka uprostřed jména sice zakázaná není, ale múže púsobit problémy, podobně jako je někdy púsobí rúzné zvláštní znaky, jako např. diakritika, která je obecně taky dovolená.
    Naposledy upravil Mikus; 30.09.2022 v 22:39.
    .
    Nesouhlasím s tím, co říkáte, ale až do smrti budu bránit vaše právo říkat to. - podle Voltaira
    Moudřejší ustoupí. Věčné toť slovo. Založilo světovládu hlouposti. - Marie von Ebner-Eschenbach
    .
    Nechci žít ve světě, kde se všechno, co dělám a říkám, zaznamenává. - Ed Snowden

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. G-15 (old) nefunkcni nektere G-klavesy
    Založil marrtin v sekci fóra Ostatní hardware
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 17.04.2012, 00:31
  2. UPC - nektere nefunkcni weby
    Založil Jezevec v sekci fóra ISP a jejich služby
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 04.03.2012, 17:31
  3. IE - nezobrazí některě stránky
    Založil dreamboy v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 0