Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: Lenovo TP SL410 2842DJG

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Lenovo TP SL410 2842DJG

Ahoj kluci,
    chtěl bych rozšířit kapacitu ntb v předmětu.
    Info o produktu: http://www.lenovoshop.cz/lenovo-thin...g_d536467.html
    A jelikož to již není novinka, tak si nevím moc rady s výběrem nového disku.
    Rád bych při příležitosti výměny dal rychlejší 7200Ot a 16MB Cache.
    Pomůže mi prosím někdo s výběrem?
    Dály bych se rád zeptal, zda-li není nějaká možnost aby mi Win XP SP3 pracovaly s kompletní RAM 4GB. Vidí jen 2,8Gb ram.
    Ale určitě to bylo ve správném tématu probíráno.
    Místo reakcí na druhý dotaz odpovědí použij tlačítko hledat prosím pomozte s výběrem nového disku.
    Děkuji moc
    Martin

Senior Member
    Věk
    40
    Vliv
    0

Standardní Re: Lenovo TP SL410 2842DJG

pises rozsireni kapacity, tj chces velkej disk, pak vzhledem k cenam napr. http://www.alza.cz/seagate-momentus-...ce-d248844.htm

add ram - mas sdilenou pamet s grafickou kartou, nikdy nebudes mit dostupnych celych 4gb... podivej se jestli v bios muzes nastavit velikost pameti pro grafiku

Díky moc,
    na tenhle jsem se včera zrovna díval.
    Tak asi do něj půjdu. Ještě jednou díky za utvrzení.
    No co se týče paměti. Dá se to pořešit kdybych dal např 6Gb ram, že by si vzala gk co potřebuje a bylo mi ještě například 4Gb na OS? POdporují vůbec WIN XP 4GB ram? Vidí to?
    Vím že na stolním pc se stejným OS jsem to měl. Ale tohle je ntb. Taky to bude otázka mb.
    Nebo když zakážu v BIOSu sdílení ram?
    Děkuji za odpovědi.
    Martin
    P.S. Disk už je objednaný. Teďka se jen už rozhodnout jestli udělat klon stávajícího, nebo vše nainstalovat odnova. Sice by to bylo dobrý kvůli registrům, že by byl v kompu pořádek, ale zase mám dost hw vázaného softu a musel bych otravovat zase prodejce. No uvidíme. Ale hodně softu jsem už v rámci čistky dal pryč a asi neproběhl total uninstall.
    Naposledy upravil toolmaker; 24.11.2012 v 14:01.

Senior Member
    Věk
    40
    Vliv
    0

ad pamet - pokud mas xp 32bit, tak tam je max pameti co umi system adresovat 4gb, pokud chces vic, je treba x64 system.
    V bios sdileni ram zakazat uplne nemuzes (graficka karta nejakou pamet potrebuje), ale je mozny, ze tam budes mit moznost nastavit velikost pameti pro grafickou kartu

Díky moc,
    zkusím tedy kouknout do BIOS a kdyžtak v nejhorším zkusím dát větší ram, jak se to zachová.
    Hezký zbytek víkendu.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání