Výsledky 1 až 9 z 9

Téma: Bezdratova klavesnice

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Bezdratova klavesnice

Pred par mesici jsem poridil Logitech K360 a jsem s ni velmi nespokojen. Klavesnici jsem poridil soucasne s mysi Logitech Performance MX a obe funguji na technologii Unifying (takove male usb, ktere prijima signal ze vsech logitech zarizeni s timhle resenim). Zatimco mys je perfektni, usina i probouzi se bez problemu okamzite, tak klavesnici trva probouzeni klidne i 20 sekund a po probuzeni je schopna zase hned usnout. Abych vyloucil chybu daneho kusu, tak jsem klavesnici reklamoval a vymenil kus za kus (reklamaci uznali za opodstatnenou, to probouzeni ma byt do 2sekund). Nova klavesnice je o neco lepsi, ale uz me to opet zacina dohanet k zurivosti, kdyz potrebuju psat a ta mala svine proste odmita komunikovat. A odmitam prijmout, ze bych mel pokazde behem prace, kdyz prestane reagovat, posunovat soupatko Off/On.

Takze otazka zni: jakou spolehlivou, tichou a bezdratovou klavesnici poridit? Cenu bych videl do 3kkc, uz se proste nehodlam rozcilovat..

diky predem za tipy

Standardní Re: Bezdratova klavesnice

nikdo nic??

Senior Member Avatar uživatele Peca-on-line
    Věk
    38
    Vliv
    312

Nemáš tam blízko nějakej zdroj rušení, kterej nabourává tu bezdrátovou komunikaci (wifi, bluetooth)?
    Děkovat mi kromě karmy můžete také v BTC: 1JVRVYsWRYFb9AajzoHRVnmqjgpBjYmykr

5 metru od klavesnice je linksys wifi router. proc by to ale rusilo klavesnici a mys ne?

kdysi byvalo tohle forum plne zivych a rady schopnych jedincu. co se to tady deje?

Junior Member Avatar uživatele nimeth
    Věk
    42
    Vliv
    0

Tak na zkousku ten router vypni a uvidis jinak za sebe Ti muzu doporucit Logitech K800 CZ.

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=97972

Splni vsechny tve pozadavky a je opravdu super. Ted uz ji prodavaji i s poradnym ceskym layuotem - ne zadny potisky ceskych znaku ale laser, takze parada. Klavesnice ticha, prijemny zdvih klaves. Klavesnice je podsvicena. Podsviceni se podle nastaveni zhasina a pri prilozeni rukou ke klavesnici se zase zapne. Je samozrejme taky na Unifying takze Ti pojede s mysi na jednom snimaci. Ja ji mam ve stejne kombinaci jako ty, mam Logitech Performance MX a tuto klavesnici a zadny problemy...

Kdyby jsi potreboval jeste nejake info nebo fotky realne, tak klidne napis...
    Naposledy upravil nimeth; 25.11.2011 v 08:55.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Bezdrátová klávesnice s ukazovatelem
    Založil Aldapo v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 05.11.2008, 11:46
  2. Klavesnice - podsvicena, bezdratova
    Založil wong v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 11
    Poslední příspěvek: 08.01.2008, 23:34
  3. Bezdrátová klávesnice
    Založil Aigor v sekci fóra Zabezpečení dat a komunikace
    Odpovědí: 12
    Poslední příspěvek: 23.12.2007, 22:30
  4. Bezdratova klavesnice a mys - dosah??
    Založil CTRLALTDEL v sekci fóra Ostatní hardware
    Odpovědí: 9
    Poslední příspěvek: 05.10.2005, 09:47

Pravidla přispívání