Výsledky 1 až 25 z 29

Téma: náhrada za K800i s WIFI

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Question náhrada za K800i s WIFI

čautě Jelikož mi odchází můj stařičký K800i, tak hledám náhradu. Průšvih je v tom, že dění kolem mobilních telefonů nesleduji od koupě tohoto, což je takových 5-6 let. Tak vůbec nevím jaké jsou možnosti a z recenzí mi toho taky není moc jasné. Tak prosím o pomoc při výběru nového kousku. Snad na telefon nemám přehnané nároky, když bych rád přes telefon poserfoval přes domácí wi-fi síť, potelefonoval přes skype, napsal něco na icq a proběhl si maily. PS: internet v mobilu nechci, nehodlám platit další službu, když už jednu přípojku na internet mám Dále by se šiklo víc budíků (K800i jich má 5, ale stačejí tak 3). Jinak klasika, MP3, přehrátí nějakého filmečku (MP4, 3GP... ). Ideálně aby zvládal multitasking. Displej raději už nějaký větší než má K800, přeci jenom už nemám oči nejmladší Dotykový být nemusí - nepotřebuji, ale když nebude zbytí, tak ho snesu. Nu a jelikož jsem na Sony ericsson zvyklý, tak bych asi raději u výrobce zůstal, ale změně se taky vyloženě nebráním. Cenovku bych uvítal tak kolem 4tis.
    Máte někdo prosím nějaký tip?

Senior Member Avatar uživatele PetrT
    Vliv
    334

Standardní Re: náhrada za K800i s WIFI

Hodně štěstí . Imho je dnes v módě tyto požadavky plnit smarthony.
    Co tento Sony Ericsson J10i2 ELM ?

web: Apple MacMini 2018 | Intel i5 3.0GHz | 16GB RAM | 512GB SSD | Dell U2412M
    games: Intel i5-2500K@4GHz | GB Z68MA-D2H | Kingston HyperX 8GB DDR3 | MSI GTX770 Lightning | Samsung 840 EVO 120GB + Crucial MX300 525GB | Seasonic M12II 620W
    data: Intel G2020 | GB B75M-D3V | Transcend 4GB DDR3 | 4x WD RED 3TB | Ubuntu Server

jůů díky, ten vypadá fešně K+

nepodělí se někdo o vlastní zkušenost?

Senior Member Avatar uživatele bukva
    Věk
    39
    Vliv
    294

Což o to, tvé požadavky splňuje spousta telefonů (naštěstí sis nepřál klávesnici, nedejbože alfanumerickou, nebo dlouhou výdrž, to by výběr značně zkrouhlo), v rozletu tě omezí hlavně cena.

Buď můžeš vzít něco, jako postoval PetrT, nebo nějaký ze smartphonů.
    Tam máš jako hlavní kritérium operační systém. Na iOS, WP7 ani BB nemáš rozpočet (pokud chceš nový telefon), takže zbývá Android, Symbian nebo Bada.
    Nechci vytvářet žádný flame, ale u Androidu rozhodně neber úplný low-end, hlavně na rozlišení je UI Androidu velmi háklivé, na QVGA se v podstatě nedá pracovat. Spoustu kamarádů má ZTE Blade, což není žádný rychlík, ale za tu cenu má slušnou výbavu, spolehlivost nijak nevybočuje ze standardu "velký" značek, ale to jestli chceš Android se všemi jeho výhodami a problémy (o kterých se popsalo tuny bitů, tak není potřeba to opakovat) si musíš rozmyslet sám.

Pěkně vypadá i třeba Nokia 500 (4400Kč) se Symbianem Anna, nový Belle je pro ni slíbený. Ač všichni rádi říkají, že Symbian je mrtvý a telefony Nokie je zastaralé a předražené, tak má ve skutečnosti lepší HW, než konkurenti ve stejné cenové kategorii.

A pak je tu Bada, jenže tam je malý výběr a "stojí za to" až Wave, který je za necelých 6k.

Tvé požadavky splňují snad všechny smartphony a i mnoho "tatranek", ale vybrat si musíš sám
    Myšlení zkresluje realitu.

to bukva: díky za výživné info K+

ještě se zeptám takhle (asi to ušetří dost času všem ), můžu to brát tak, že když nějaký telefon má wi-fi, tak přes ní automaticky pojede skype, mail a icq a nepoleze to přes GSM? Nebo jsem mimo mísu?

PS: včera jsem čučel na toto http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=94408
    a toto http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=85707
    a toto http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=78546
    Naposledy upravil Patrez; 18.11.2011 v 19:34.

Senior Member Avatar uživatele PetrT
    Vliv
    334

U smartphonu to plati, u hloupych telefonu (viz muj tip) netusim, zda je pro nej icq ani skype a ani zda jde volba datoveho pripojeni nastavit (to si musis nastudovat sam).
    Bukvuv post bych si dovolil doplnit - s jakymkoliv levnym (cti pomalym) Androidem budes imho zklamany, bude to pro tebe krok zpet (K800 jsem v ruce uz par let nemel, ale co si pamatuji, tak byl sviznej).

web: Apple MacMini 2018 | Intel i5 3.0GHz | 16GB RAM | 512GB SSD | Dell U2412M
    games: Intel i5-2500K@4GHz | GB Z68MA-D2H | Kingston HyperX 8GB DDR3 | MSI GTX770 Lightning | Samsung 840 EVO 120GB + Crucial MX300 525GB | Seasonic M12II 620W
    data: Intel G2020 | GB B75M-D3V | Transcend 4GB DDR3 | 4x WD RED 3TB | Ubuntu Server

no ta K800 s 4GB plnou kartou už taky z těžka dýchá
    Ohledně volby datového připojení píšou v recenzích a testech velké kulové Když jsem vybíral právě tu K800, tak se člověk dozvěděl o telefonech z technického hlediska prakticky všechno, ale dnes se všichni rozepíšou o tom, jakou má telefon krásnou barvu a úžasně oblé rohy, ale o tom co to umí nenapíšou pomalu nic

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Kde koupit SE k800i?
    Založil CompCrasher v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 11
    Poslední příspěvek: 16.08.2009, 23:36
  2. Baterie do SE K800i silnější než origo
    Založil Patrez v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 23.11.2008, 21:09
  3. K800i - akú pamätovú kartu ?
    Založil shotocan v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 3