Výsledky 1 až 11 z 11

Téma: Bude to fungovat? Dalsi router za routerem?

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Bude to fungovat? Dalsi router za routerem?

Zdar

Mam kancelar pripojenou k internetu tak, ze kolega o patro nize (ma adsl) si za modem dal router nebo switch a z nej mam natazeny kabel k sobe (platim za to nejaky vsimny) Protoze jsem si ted poridil druhy pc - netbook, chci si koupit wifi router abych si mohl i netbook pripojit chci bezdratove. Navic tam mam USB tiskarnu pripojenou k tomu stolnimu pc, kterou chci take ovladat z netbooku. Stolni je vzdy pusteny....

Jde mi o to, zda si mohu koupit wifi router, kde stolni pc do nej pripojim kabelove a netbook pres wifi. Tiskarna bude pripojena ke stolnimu a nasdilim ji. Problem je tedy v tom, zda bude na obou pocitacich fungovat internet kdyz uz to pres jeden router (kolega z dolni kancelare) jede. Nejsem tolik zbehly v sitovych vecech a nechci aby mi tu pak lezel zbytecne dalsi kus HW.

Predem dekuji

Namornik
    Všeho chuť

Standardní Re: Bude to fungovat? Dalsi router za routerem?

Ano, není to problém. Jen budeš muset správně zkonfigurovat ten druhý router (přenos dat mezi sítěmi, sdílení tiskáren,atp.). Ale většina dnešních routerů umožňuje otevřít jednotlivé porty, takže bych se toho nebál.
    Dell XPS 1210,Sams 275t,Microsoft XBOX360,Natural Mouse 6000 + Keyboard 4000,Windows 7 Professional
    Blondie : You see in this world there's two kinds of people, my friend. Those with loaded guns, and those who dig. You dig.

no bude trochu problem. Jak jsem rekl, v sitich nejsem az tak zdatny.

Jeste me napadla moznost koupit normalni wifi usb sitovku dat ji do toho stolniho pc a pres nej pak internetit na tom netbooku. Nebylo by to levnejsi reseni na HW a jednodussi?
    Všeho chuť

Ne, to bys byl závislý na tom stolním pc, určitě nebrat. Krom toho - budeš potřebovat tisknout/kopírovat soubory po síti "zvenku" toho druhého routeru?
    Dell XPS 1210,Sams 275t,Microsoft XBOX360,Natural Mouse 6000 + Keyboard 4000,Windows 7 Professional
    Blondie : You see in this world there's two kinds of people, my friend. Those with loaded guns, and those who dig. You dig.

Senior Member mince
    LBC-mesto kde furt prsi nebo jdete do kopce
    Věk
    45
    Vliv
    285

Čistě teoreticky, nemůžeš koupit ten wifi router pro kolegu? A pak se přes wifi přihlašovat přímo k němu? Stačilo by přes wifi klidně i jen ten netbook.
    C2D 6300 (default),Gigabyte 965P-DS3 ,4*1024 MB , 5770 512MB, WD 640Gb, LG H22L,Cambridge DTT 2200,HP w2207h,

on je to kolega nekolega. Je to jina firma a vidame se na schodech temer denne. No nevim. Radeji bych mu do toho nezasahoval. Pak se neco po.... a ja budu muset resit nefunkcni sit. Je na nej napojenych vice lidi.
    Všeho chuť

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. bude mi tohle fungovat v fdd mechanice?
    Založil PCborec v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 9
    Poslední příspěvek: 11.03.2007, 12:16
  2. Bude fungovat tato wifi sit?
    Založil zed v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 24.09.2006, 22:02
  3. Bude tohle fungovat???
    Založil LANiN v sekci fóra AMD procesory
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 22.05.2005, 14:54
  4. Bude mi fungovat 40GB disk na BX desce?
    Založil Darth Maul v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 17
    Poslední příspěvek: 01.03.2004, 08:40
  5. Bude fungovat Athlon 1600+XP v MB MSI K7T?
    Založil awertzue v sekci fóra AMD procesory
    Odpovědí: 10
    Poslední příspěvek: 20.10.2002, 15:20

Pravidla přispívání