Výsledky 1 až 10 z 10

Téma: Win 7 a iMac - problem s reproduktory

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Win 7 a iMac - problem s reproduktory

Zdravim, mam Win 7 64bit na iMacu s vestavenymi repraky a je tam nainstalovany ovladac zvuku "Zvukove zarizeni high Definition Audio". Ovladac je ve spravci zarizeni 2x coz nechapu a nejde odstranit - resp. muzu ho smazat, ale po restartu pocitace je tam zase, a zase 2x. Zkousela jsem misto toho dat Realtek ale nejde to, pred restartem zvuk stejne nefunguje a po restartu je tam zas to puvodni svinstvo (a zkousela jsem nejdriv smazat puvodni ovladace a instalovat, nemazat a instalovat, vytahnout z pocitace sluchatka a instalovat..ke sluchatkum viz. dale). Co je zajimavy je, ze z repraku nevyjde nic (i kdyz pri rozkliknuti ovladani hlasitosti a poklikani na ten posuvnik se tam hybe zelena carka, tzn. ze repraky reaguji) ale kdyz zapojim do pocitace sluchatka tak v pohode hrajou. Zkousela jsem prolizt vsechna nastaveni (repraky jsou povolene, nastavit je jako vychozi zarizeni a vyndat sluchatka nepomohlo) a uz nevim co s tim mam delat, setkal se nekdo s podobnym problemem? Moc diky za jakykoliv rady

edit: jo a zapomnela jsem napsat ze mikrofon na sluchatkach taky odmita poslusnost, i kdyz pri testovani na TS "svitil" - takze chyba asi v ovladacich
    Naposledy upravil Ginger; 14.02.2010 v 21:36.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Problém SATA a PATA - nenabootování win
    Založil Perfect_ v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 16
    Poslední příspěvek: 18.08.2005, 19:02
  2. Problém s inštaláciou Win 98
    Založil djyoyo v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 25.03.2003, 14:42
  3. Win XP a problem s taskbarem
    Založil Caba v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 2