Zdravim Vas,
Takze nastala doba kdy je treba obmenit moji LCD TV.Ne ze bych nejak vyrazne chtel,ale zrejme tato co mam nyni(viz. podpis),pujde k babce do bytu.Jsem s ni spokojeny,ale kdyz je sance si polepsit,tak proc ne,ze?
Cili ma otazka k Vam zni takto.
Shanim nejakou dost slusnou a dobre vybavenou LCD TV s uhloprickou 95cm, nejlepe Full HD, min. 2x HDMI ale lepe 3x a aby mela jiz zabudovany DVB-T a dale samozrejme dostatek dalsich konektoru pro ruzna pripojeni.Dobry jas a kontrast beru samozrejmosti,v dnesni dobe uz LCD nabizi celkem slusny parametry.
Samozrejme si ji muzu sehnat sam, kouknu po nekolika TV, ale docela by me zajimalo, zda nema nekdo ted s nejakou takovou TV dobrou zkusenost a treba mi ji i doporucil.
Nejvice ale zalezi na cene.Nevim jak se to ted tak pohybuje,jeste jsem nemel cas to moc okouknout,ale pokud by byla cena dost pod 20k, bylo by to vyborne.Samozrejme ale aby TV byla take v ramci moznosti vyborna.
Diky vsem za info a za ruzna doporuceni.
Zdravim Luk(y)isek
EDIT:
PS: Zatim vyborne zkusenosti mam se znackou LG,tak kdyby od nich neco bylo slusneho.Ale zajimalo by me take jak si vede napr. Panasonic...
Hlavne aby i menu,moznosti nastaveni,atd. byly prehledne a s dostatkem nastaveni.
EDIT 2:
Tak docela by se mi libilo i toto.Mel by nekdo zkusenost?Myslim ale ze to nebude vubec spatny...
http://www.alza.cz/37-lcd-tv-lg-37lh3000-d118476.htm