Ahojte,
nainstaloval jsem si XP, ale nemám to kompletní verzi a chtěl bych si tam teď doinstalovat klasické hry jako jsou Srdce, Solitaire apod. teda pokud to jde. Díky moc za rady.
Ahojte,
nainstaloval jsem si XP, ale nemám to kompletní verzi a chtěl bych si tam teď doinstalovat klasické hry jako jsou Srdce, Solitaire apod. teda pokud to jde. Díky moc za rady.
huh, jak nemáš kompletní verzi? To nemáš originál CD?
Start -> Nastavení -> Ovládací Panely -> (přepnout do klasického zobrazení) Přidat nebo odebrat programy -> (na boku) Přidat nebo odebrat součásti systému -> (nalistuj) Příslušenství a nástroje (a stiskni tlačítko Podrobnosti) -> (zatrhni) Hry -> OK.
Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím hodnocení/reputaci/karmu - prostě ikonku s vahami pod avatarem.
Kdo vás kdy a za co ohodnotil uvidíte ve svém Uživatelském panelu.
Já jsem to takto zkoušel, jenže mi to napíše, tuto hlášku:
Instalační program nemohl otevřít informační soubor games.inf.
Obraťte se na správce systému. Došlo k chybě s kódem 0x2 na řádku 0.
To značí poškozenou instalaci nebo instalační CD. Najdi ten soubor a porovnej si obsah s tím, co je přiložen.
Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím hodnocení/reputaci/karmu - prostě ikonku s vahami pod avatarem.
Tak ten soubor není nainstalovaný a ani není na tom CD. Tak co s tím?
na CD je zabalený jako GAMES.IN_ a je ve složce I386.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)