Výsledky 1 až 20 z 20

Téma: Logitech MX Revolution zasekávání

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Logitech MX Revolution zasekávání

Mám MX Revolution, a bohužel se mi čím dál častěji stává že se mi sekne kurzor třeba na vteřinu. Jakoby ztratila signál a pak poskočí o velký kus.

Tento problém Google identifikuje v mnoha diskuzích. Ovšem bez řešení...

Neví někdo co s tím?

Mám i VX Revolution, taky bezdrát, a ta funguje OK. Fakt to nechápu.
    Lenovo W520 | 15.6" HD+ | Intel i7 2720QM | 16 GB DDR3 | nVidia Quadro 1000M | Intel 510 SSD | Hitachi 7200rpm HDD | Lenovo Mini Dock 3 Plus | Eizo L997-K | E-MU Tracker Pre | Adam Audio A7

Senior Member Avatar uživatele Jirka_koffee
    Vliv
    282

Standardní Re: Logitech MX Revolution zasekávání

Ahoj, zkusil si odinstalovat ovladace a jet jen na MS nastaveni mysi? Vim, prijdes o radu funkci a mys za 2000,- by mela fungovat naprosto bezchybne, ale vyloucis tim chybu HW

Nebo zkus posunout receiver blizko mysi (na stul pred ni) - osobne nechapu jakou vyhodu ma to, ze receiver je extra do USB - zlata MX1000, ktera mela prijimac v nabijecim tele..
    Q6600 | Gigabyte GA-EP45-UD3R | 4 GB A-Data Vitesta EE | NV9600GT HP | Seagate ST3320613AS | Enermax PRO425W | Antec Three Hundered | Samsung 2243BW

Je to celý divný. Řekl bych že ani nezáleží na vzdálenosti. Píchl jsem si přijímač do klávesnice vpravo, takže to bylo tak 10-15 cm a bezezměny.

Změnu ale (asi) pozoruju při natočení příjímače kolmo k myši. Když jsem měl přijímač zezadu v PC tak se sekala, pak jsem ho dal do prodlužovacího kabelu kolmo a nesekala se. Teď jsem ho mel zezadu v docku notebooku, seka se, dám ho do notebooku ze strany, a zatím OK.

Ovladače to je taky paráda, odinstalovat jsem nezkoušel protože chci používat boční kolečko. Bohužel to mi nejde taky.
    Lenovo W520 | 15.6" HD+ | Intel i7 2720QM | 16 GB DDR3 | nVidia Quadro 1000M | Intel 510 SSD | Hitachi 7200rpm HDD | Lenovo Mini Dock 3 Plus | Eizo L997-K | E-MU Tracker Pre | Adam Audio A7

Senior Member
    Vliv
    304

Chvíli jsem měl stejný problém, ale už nemám, vyřešilo se to v podstatě samo. Jedinou změnou bylo přemístění počítače do vedlejší místnosti a umístění snímače do jiného portu USB... Nemůže to způsobovat třeba rušení odjinud? Konflikt s jiným hw?

EDIT: Jo a ještě se mi to občas zasekává, když je skoro úplně vybitá baterka - indikátor už dlouho svítí červeně. Případně by tedy mohlo jít i o problém s baterkou/signalizací nabití.

Jinak jedno vlákno k MX Revolution už je zde: http://4um.overclocking.cz/showthrea...ght=revolution
    - Jestli kolem půjde nějaký moderátor, navrhuju spojit.
    Naposledy upravil Kankal; 27.12.2008 v 18:54.

Hele já nevím. Jako mám tu WiFinu, repráky, mobil. Laboroval jsem s tím, nepřišel jsem na souvislost. Stejně tak to není baterkou, dělalo to i na full. Dělalo to na dvou naprosto jiných PC takže HW asi taky ne.

Navíc, je toho plný internet. Stěžuje si na to spousta lidí, takže tipuju že to nebude můj problém... Bohužel jsem nenašel, že by to někdo vyřešil.

Senior Member
    Vliv
    304

Jak jsem už psal, nějakou dobu po nákupu jsem to měl taky, po přemístění počítače a přepojení problém zmizel... Teď už myš dlouho šlape OK. Takže malá záhada Jestli na to přijdeš, napiš to sem.

Měl jsem ještě problém s drhnoucím kolečkem, které se mi podařilo opravit - viz odkaz v mém předchozím příspěvku, třeba se ti to bude hodit.
    Naposledy upravil Kankal; 27.12.2008 v 20:58.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Logitech MX Revolution
    Založil comm v sekci fóra Ostatní hardware
    Odpovědí: 18
    Poslední příspěvek: 10.08.2008, 23:11
  2. Logitech MX 500 vs. Microsoft Explorer 4.0
    Založil x14 v sekci fóra Ostatní hardware
    Odpovědí: 73
    Poslední příspěvek: 10.05.2005, 18:48

Pravidla přispívání