Dostal jsem za ukol vybrat kompakt pro moji pritelkyni. Normalne foti s D50 a dvemi vymenitelnymi skly. Nicmene jeji pozadavky na kompakt jsou znacne protichudne. Ja od toho ocekavam nejakou relativne pouzitelnou kvalitu vystupu, co nejmene "megahype" trh funkci a relativni pouzitelnost videa(vim ze tenhle pozadavek u mnoha znamena zvednute oboci). Jelikoz zijeme na tropickem ostrove, tak je nekdy velka zrcadlovka vylozene utrpenim, hlavne na plazi s tim clovek vypada jako uchyl Takze doufam ze mi nekdo poradi slusny model, chtel bych se vejit do nejakych 600 USD, kupuji primo v USA, jelikoz tam jedu travit vanoce.

Jestli to patri do nakupni poradny, tak to prosim presunte, sem preci jen chodi vice odborniku.

PS: Snazil jsem se precist nektere testy, nicmene slepe verim tomu co mi poradite, protoze vidim ze pro nekoho je DF vice nez konicek. Na oplatku slibuji, ze s tim fotakem bude definitivne co fotit, protoze tady proste slunce sviti kazdy den a slunce je na fotografii podstatna vec, pokud se nepletu