Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: Samsung HD-321KJ + MB Asus A8V-X

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Unhappy Samsung HD-321KJ + MB Asus A8V-X

Zdravím. Mám problém s rozchozením disků Samsung HD-321KJ. Po mnoha neúspěšných pokusech ve Windows i linuxu (hlásily například chybu při zápisu se zpožděním a kdeco dalšího) jsem zkusil test utilitou od Samsungu - u jednoho disku hlásila špatný sektory, u druhýho pro změnu RAM error.

Řekl bych si, že mám smůlu a oba disky jsou vadný. Ale ve dvou jiných počítačích bez problémů běží (testovací utilitou projdou bez chyb včetně důkladnějšího testu povrchu). Naopak v mém počítači beží jiný SATA disk (WD) taky dobře.

BIOS jsem po několika pokusech flashnul nejnovější, problémy pořád stejné.

Deska Asus A8V-X, ostatní železo snad irelevantní - s jinýma diskama ten počítač běhá v pohodě.

Nevíte, prosím, co s tím? Disky jsem si koupil už před delší dobou, tak bych je konečně rád zprovoznil... Díky

EDIT: Ještě dodatečné info: Ty disky mi třeba ve Windowsech zdánlivě fungovaly, dokonce jsem je i (rychle) naformátoval na NTFS a něco na ně jakoby zkopíroval, ale (tipuju že při překročení 16MB cache toho disku) pak hlásily chybu zápisu. Jindy ten disk wokna ani nenašly...
    Naposledy upravil ripper; 06.10.2008 v 00:47.
    1) ASUS M6A
    2) Toshiba Portége R600-10U
    3) ASUS A8V-X AMD Athlon 64 3000+ Kingmax 2x256MB DDR 400 WD 120GB Samsung 80 GB GMC G30 Fortron FSP400-60THN-P
    Ideální indentace pro Pascal je šest stop pod zem.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. ATI Radeon HD 3850
    Založil Masster v sekci fóra ATI grafické karty
    Odpovědí: 276
    Poslední příspěvek: 17.03.2008, 19:14
  2. MB Asus P4T533-c zavada aku som nezazil
    Založil Steve v sekci fóra Intel čipové sady
    Odpovědí: 13
    Poslední příspěvek: 18.03.2003, 21:52

Pravidla přispívání