Zdravím, mám dotázek...nemáte někdo nějaké novější info jakým směrem se vyvíjí Hybrid Power/PowerPlay(či jaxe ta technologie vypínání ded.gr.karty jmenuje) u ATi? Jedná se mi konkrétně o kompatibilitu a podporu této technologie u desek s chisetem 790GX a jinších karet než 24xx/34xx řady(konkrétně mám na mysli jestli to bude fungovat i s např. 4850/70) Nebo to ATi "vymyslela" jen pro danou řadu karet(24xx/34xx)?

Vypínání ded.gr.karty u ATi karet u základních desek s int.grafikou....
 Vypínání ded.gr.karty u ATi karet u základních desek s int.grafikou....

Odpověď s citací
  Odpověď s citací

Původně odeslal hard_core
 Původně odeslal hard_core

...btw psal jsem že to není oficiální zpráva!!!Já si naopak myslím že 780G je výborný čipset na htpc...asi věc názoru(btw a jaký je tvůj "favorit" na podvozek pro htpc?)...co se týče dedikované karty tak i na htpc chtějí někteří lidi pařit hry....a jinak já to chci mít jako takové kompletní centrum domácí zábavy-satelit,telka,hry,internet,cd-dvd-br,prostě chci 1, max. 2 kysně pod televizí,ale aby mi to zvládalo všechno možné na co si vzpomenu...Nechci vyvolávat flame, ale každý má jiné priority....
...btw psal jsem že to není oficiální zpráva!!!Já si naopak myslím že 780G je výborný čipset na htpc...asi věc názoru(btw a jaký je tvůj "favorit" na podvozek pro htpc?)...co se týče dedikované karty tak i na htpc chtějí někteří lidi pařit hry....a jinak já to chci mít jako takové kompletní centrum domácí zábavy-satelit,telka,hry,internet,cd-dvd-br,prostě chci 1, max. 2 kysně pod televizí,ale aby mi to zvládalo všechno možné na co si vzpomenu...Nechci vyvolávat flame, ale každý má jiné priority....