Mám problém s prácou z domu. Prístup do firemnej siete máme riešený formou dvojitého VPN tunela + autentifikáciou cez RSA token. Upresním. Prihlásim sa cez prvú VPN, som overený tokenom. V tomto momente mám prístup na niektoré povolené stránky z firemnej siete. Keď sa potom prihláasim aj cez druhú VPN do domény, tak sa dostanem priamo do našej siete vo firme a mám možnosť pracovať ako keby som bol pripojený na sieťovú zásuvku v práci, môžem sa pripojiť aj na Remote Desktop a podobne. Môj problém je ten, že keď som takto prihlásený, všetky spojenia z môjho domáceho PC idú cez VPN tunel, tým pádom keď si otvorím napr. YouTube (ktorý je mimochodm už blokovaný), tak ide cez firemný proxy server a vlastne všetko ide cez firemné servre. Keď popri práci sa potrebujem napr. z môjho domáceho PC niekam prostredníctvom SSH spojenia alebo sa prihlásiť na súkromné FTP, nemám možnosť, lebo ma blokuje firemný proxy server. Dá sa vo Viste nejakým spôsobom nastaviť že ktoré služby, aplikácie nemajú ísť cez VPN tunel a majú sa realizovať priamo?